Onko sinulla ongelmia nähdä meitä Facebookissa Australiassa? Tässä syy ja joitain vaihtoehtoja.

TIEDOSTOKUVA: Pattaya Marine Office

 

Onko sinulla vaikeuksia nähdä meitä Australiassa Facebookissa?

Olemme saaneet australialaisilta lukijoilta viestejä, joiden mukaan The Pattaya Newsin ja TPN Nationalin Facebook-sivumme eivät olleet näkyvissä. (Tämä ei kuitenkaan vaikuta yleiseltä, koska jotkut ovat sanoneet pystyvänsä tekemään niin tai että palvelu palautettiin myöhemmin.)

Facebook on tällä hetkellä "kiistassa" Australian hallituksen kanssa ehdotetusta mediaan liittyvistä laeista, jotka koskevat mahdollisia maksuja Australiaan liittyvien uutisten jakamisesta tai julkaisemisesta heidän alustallaan. Tämän seurauksena he ovat ottaneet käyttöön estoja, jotka olennaisesti aiheuttavat sen, että Australian uutisten jakaminen tai niiden katselu ei ole saatavilla monille (useimmille) suurille uutissivustoille. He ovat myös ottaneet käyttöön estoja monille kansainvälisille uutispalveluntarjoajille.

Vaikka emme käsittele Australian uutisia yleisesti ja olemme Thaimaassa paikallisia, alueellisia ja kansallisia, ja maailman uutisia on rajoitetusti, näyttää siltä, ​​että kiista on vaikuttanut meihin ainakin jollain tavalla joihinkin australialaisiin katsojiin.

Jos tämä olet sinä, halusimme muistuttaa sinua muista hienoista tavoista lukea sisältöämme tai seurata meitä allekirjoituksellamme alla. Kaikkia uutisiamme voi seurata myös RSS-syötteissä, kuten Google News, Feedly tai Feedburner.

Julkaisemme myös kaikki videomme Facebookista Tiktokissa, Youtubessa ja tärkeimmät videot verkkosivuillamme Videot-osiossa.

Olemme erittäin vilkkaita Twitterissä ja meillä on myös yksityinen Line-ryhmä uutisia varten, jonka löydät täältä: https://line.me/ti/g2/rdq1rcr3BlzaDyLuQ9eplw

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/