Kaikki Thaimaan epäluottamuskeskusteluun osallistuneet ministerit selvisivät äänestyksessä

Bangkok, Thaimaa-

Kaikki kymmenen epäluottamuskeskusteluun osallistunutta Thaimaan ministeriä selvisivät parlamentissa tänä aamuna äänestyksestä, jonka parlamentin jäsenet äänestivät siitä, luottivatko he Prayut Chan O'Chan johtamaan hallitukseen vai eivät.

Kaikki kymmenen ministeriä, mukaan lukien pääministeri Prayut Chan O'Cha, selvisivät äänestyksestä ja saivat enemmistön luottamuslauseen.

Hallituksen oppositiopuolueiden kutsumaan keskusteluun osallistuivat ministerit ja hallituksen jäsenet: kenraali Prayut Chan-o'Cha, pääministeri ja puolustusministeri, kenraali Prawit Wongsuwan, varapääministeri, Anutin Charnvirakul , varapääministeri ja kansanterveysministeri Jurin Laksan Wisit, varapääministeri ja kauppaministeri, kenraali Anupong Phaochinda, sisäministeri, Natthapol Theepsuwan, opetusministeri, herra Suchart Chomklin, ministeri työvoimaministeri Sak Siam Chidchob, liikenneministeri, Nipon Boonyamanee varasisäministeri ja luutnantti Thamanat Prompao maatalous- ja osuuskuntien varaministeri.

Vähiten kannatusta saanut opetusministeri, joka on saanut merkittävää kritiikkiä väitetystä opiskelijakoulutuksen uudistamisen ja parantamisen puutteesta, vaikka hän selvisikin kokonaisäänestyksestä. Eniten tuettu ministeri oli kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul.

Hallituksen analyytikot ennustivat laajalti hallituksen selviytyvän äänestyksestä huolimatta päivien kiivasta keskustelusta eri aiheista, kuten väitetystä korruptiosta, Covid-19:stä, vastauksista mielenosoituksiin, poliisin ylennyksistä, rokotteiden jakamisesta ja jakelusta, taloudesta ja muista aiheista.

Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat suunnittelevat "suurta" mielenosoitusta tänä iltapäivänä, vaikka heidän tarkkaa mielenosoituspaikkaansa ei ollut lehdistöaikaan mennessä julkaistu sosiaalisessa mediassa. Thaimaan lainvalvontaviranomaiset ovat saartaneet osia kaupungista, erityisesti lähellä Grand Palacea, välttääkseen mahdollisia mielenosoituksia tai marssia alueella. Alueella on tänään myös tuhansia mellakkapoliiseja.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/