Kutsu liittyä englantilaiseen meditaatiokerhoon kokeneiden munkkien kanssa Pattayassa ilmaiseksi

Pattaya-

Seuraava on kutsu paikalliselta thaimaalaisten munkkien ryhmältä, joka kutsuu ulkomaalaisia ​​liittymään meditaatioklubiin ilmaiseksi. Alla olevat lausunnot ovat paikalliselta munkkiryhmältä. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Meditaatiota johtaa erittäin kokenut munkki, joka puhuu sujuvasti englantia.

Tunti on ILMAINEN ja kestää maanantaista lauantaihin klo 1-00.

Meditaatio on tärkeää elämääsi, jotta voit tutkia pysyvää onnea munkkien mukaan.

Onnellisuus syntyy kehosi sisällä heti, kun voit seurata meditaatiotekniikkaamme. Käytetyt tekniikat saavat mielesi pysymään rentona hiljaisuuden, tyyneyden ja tyhjyyden kanssa.

Tämä on keskitien meditaation käsite. Opetamme sinulle kuinka tehdä se onnistuneesti ikuisen onnen saavuttamiseksi.

Liity meihin oman onnellisuutesi vuoksi veloituksetta. Voit lahjoittaa tueksi milloin tahansa, jos haluat lisätä elämääsi onnea.

Liity Pattaya Cityyn osoitteessa:

Pattayan kansainvälinen meditaatioklubi
(PIMC)

Vastapäätä Hagone Condotelia,
Thepprasit Soi 10 Road, Pattaya City, Chonburi 20150, Thaimaa. Katso lisätietoja alla olevista numeroista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/