Tunnettu paikallinen Pattaya-toimittaja aloittaa kananruokakärryliiketoiminnan

Pattaya-

Tunnettu paikallinen Pattaya-toimittaja myy paistettua kanaa golfkärryssä, jonka hinta alkaa 30 bahtista Covid – 19 -pandemian aikana.

Mr. Wichian Sangkaew on paikallinen Chonburi-toimittaja suositussa Channel 7 -televisiossa ja thaimaalaisen median verkostossa. Hän on tunnettu toimittaja Chonburissa ja ylläpitää ystävällistä suhdetta Pattaya Newsin kanssa. (Ilmoitus – Pattaya News EI liity ruokakärryyn, eikä se hyödy mistään myynnistä, tämän artikkelin tarkoituksena on vain informoida ihmisiä kärrystä.)

Hän kertoi The Pattaya Newsille: "Ennen Covid - 19 -pandemiaa minulla oli ravintola Pattaya Third Roadilla."

"Valitettavasti olen menettänyt tämän pandemian aikana monia asiakkaistani ja yleiskustannukset ovat erittäin korkeat tällä hetkellä. Joten minun piti lopettaa ravintolatoiminta." Wichian sanoi Pattaya Newsille.

”Päätin tehdä sen sijaan katuruokakärryn, koska kokini, joka työskenteli kanssani myös ravintolassani, on tunnettu kanaresepteistään ja niillä on ollut suuri kysyntä. Päätimme, että kanaan keskittyvä mobiilikärry olisi paras tapa tällä kaudella. Halusimme myös pitää hinnat alhaisina, koska tiedämme, että monet ihmiset kamppailevat taloudellisesti Pattayalla tällä hetkellä. Wichian lisäsi.

“Menumme alkaa 30 bahtista. Tässä kuussa olemme Soi Siam Country Club Pattayan sisäänkäynnillä joka päivä klo 4-00.

”Meillä on myös jakelupalvelu, joka veloittaa vain 20 bahtia enintään 10 kilometrin toimituksesta. Kaikki yli 90 bahtin ostokset ovat ilmaisia ​​5 kilometrin säteellä.

Vieraile Facebookissa 'ไก่ทอดตะมุตะมิ๊ พัทยา' tai soita meille numeroon 081-455 6830. Wichian päätti.

Wichian on edelleen mukana uutisteollisuudessa ja paikallisesti hyvin arvostettu elintarvikealan lisäksi. Vaikka lehdistöalaa ei käsitellä yhtä usein kuin muita uutisia, osa lehdistöteollisuudesta on myös saanut suuren taloudellisen osuman Covid-19:n vuoksi, koska "kivijalka" -asiakkaat ja mainostajat ovat vähentäneet varoja ja mainoksia merkittävästi asiakkaiden puutteen ja rajarajoitusten vuoksi. ja muita toimenpiteitä. Tämä on johtanut siihen, että monet ovat löytäneet vaihtoehtoisia keinoja ansaita toimeentuloa ja toimeentuloa perustyötulojen alentuneiden tulojen lisäksi, kunnes tilanne alkaa palautua normaaliksi, toivottavasti myöhemmin tilikaudella.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.