Terminaali 21 Pattaya tarjoaa vapaata tilaa rullalautailuun

Pattaya-

Terminal 21 Pattaya -ostoskeskus on tarjonnut ilmaisen, laillisen ja turvallisen tilan rullalautailun harrastajille päivittäin.

Terminal 21 Pattaya -ostoskeskus, eilen (16th), on avannut ensimmäisenä päivänä lentokentän lähellä vapaan tilan teinille (ja muutamalle hieman vanhemmallekin nähtylle), jotka harrastavat katuurheilua, rullalautaa, rullaluistelua ja muuta vastaavaa toimintaa. Monia ihmisiä nähtiin osallistuvan toimintaan ensimmäisenä päivänä.

Pattayan terminaalin 21 johtaja Ms Hatairat Poeket kertoi The Pattaya Newsille: "Meillä oli vielä paljon tilaa tällä alueella koneen ympärillä ja ilman niin paljon turisteja tai liikennettä kuin ennen, halusimme löytää hyvän tavan hyödyntää sitä ja auttaa paikallinen yhteisö. Olemme turvanneet urheilijoille ja nuorille, jotta he voivat harjoitella, luistella tai harrastaa urheilua ilmaiseksi päivittäin klo 4-00.

”Skeittilautailun suosio kasvaa Thaimaassa, ja siitä on tullut kasvava harrastus nuorille ja osalle aikuisistakin. Pattayalla on kuitenkin tällä hetkellä rajoitetusti paikkoja, joissa ihmiset voivat luistella turvallisesti ja tuntea olonsa tervetulleeksi. Koemme, että tarjoamalla tämän alueen ja toivottamalla tervetulleeksi urheilusta kiinnostuneet autamme paikallista yhteisöä." Hatairat totesi.

Hatairat lisäsi, että kauppakeskuksessa on koko ajan päivystäviä lääkäreitä auttamaan mahdollisten loukkaantumisten varalta ja että kauppakeskus tutkii laitteiden, kuten pienten ramppien, lisäämistä alueelle.

Pattaya News huomauttaa, että aiemmat suunnitelmat skeittipuistosta lähellä Bali Haita viime vuosien aikana ovat epäonnistuneet Covid-19-pandemian ja muiden komplikaatioiden vuoksi. Nuoret käyttävät kuitenkin usein entistä parkkipaikkaa kiertoajelujen linja-autoille, nyt suurelta osin tyhjänä turisteista, luistellakseen myös siellä. Tätä aluetta ei kuitenkaan valvota tai se ei ole yhtä hyvin valaistu kuin uusi alue terminaalissa 21.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.