Lukijan lausunto/mielipide: Jotkut Pattayan pahimmista moottoripyöränkuljettajista ovat ruoan kuljettajia, jotain on tehtävä

Toimittajan huomautus: Seuraava on lukijan lausunto/lausunto. Olemme itse asiassa saaneet useita vastaavia sähköposteja viime viikkoina, ja yksi lukija vei hetken aikaa kirjoittaakseen yhteenvedon ajatuksistaan. Korostamme, että heidän ajatuksensa ovat heidän omiaan eivätkä välttämättä heijasta Pattaya Newsin ajatuksia.

Hei Pattaya,

En ole kukaan erityinen, vain paikallinen ex-pattisi, joka asuu Nakluassa ja on ollut täällä jonkin aikaa ja puhun harvoin asioista, mutta halusin käyttää vähän aikaa tehdäkseni niin jotain vastaan, jota en tunne. käsitellään paljon paikallisissa uutisissa.

Olen melko varma, että valtakunnat tarkkailevat verkkosivustoasi, joten ehkä he näkevät, mitä minulla on sanottavana, ja ovat tietoisia ongelmasta, jos he eivät vielä ole sitä.

Kaikki, jotka katsovat tai lukevat paikallisia uutisiasi, tietävät hyvin, että Chonburissa ja Pattayassa on suuri onnettomuusongelma ja siellä on paljon vaarallista ajoa. Kuitenkin ihmisenä, joka kävelee Naklualla, Pattayalla ja Jomtienilla päivittäin harjoituksen vuoksi, näen yhden tietyn ryhmän, joka näyttää aina rikkovan jokaista kirjan sääntöä huolimatta siitä, että he työskentelevät ja työskentelevät.

Nämä ovat ruuantoimituskuljettajia. En aio nimetä tiettyä yritystä, koska tiedän panettelusäännöt täällä, mutta täällä on yksi hallitseva yritys, jolla on eniten ratsastajia ja joka minusta näyttää olevan suurin rikkoja.

Katso, tiedän, että heillä on kiire ja katso, tiedän, että he kilpailevat joukon muita kanssa kovassa ympäristössä rahasta. Ja kyllä, tiedän, että jotkut meistä paikallisista voivat olla todella kärsimättömiä ja vaativia, kun haluamme kanaa tai pizzaa. Mutta se ei ole mielestäni tekosyy jollekin järkyttävälle tiekäyttäytymiselle, jota näen melkein joka ikinen päivä. En edes usko, että heidän yrityksensä on monissa tapauksissa tietoinen, koska nämä kaverit on leimattu kaikkialla yrityksen logolla, mutta silti kiipeävät kuin he olisivat nopealla ja raivokkaalla Beach Roadilla auringonlaskun aikaan satojen jalankulkijoiden ja ihmisten kanssa treenaamassa.

Olen nähnyt vähän liikennelain valvontaa viime aikoina, tämä oli erilaista ennen Covidia. Tietenkin ennen Covidia Pattayan luonnollinen liikenne hidasti näitä tyyppejä paljon. Nyt, kun liikennettä ei ole, on melko helppoa nousta lentoon kuin suihkukone Nakluassa, Jomtienissa tai Pattayassa, mikä näyttää olevan muita piittaamatta. Monet heistä lähtevät huippunopeudella tekstiviestien aikana, ehkä asiakkaille, mutta ehkä ei. Tuijotan GPS:ää samalla kun yritän lähentää ja loitontaa liikennettä näkemästäni.

Tiedän, että monet muut ihmiset, mukaan lukien nuoret moottoripyöräilijät yöllä, rikkovat lakia. Mutta nämä jakelukuljettajat edustavat suurta brändiä, ja uskon todella, että viranomaisten on puututtava asiaan, vaikka se olisi yksityisesti sanottu heidän työnantajilleen tai jonkinlainen pistejärjestelmä heitä vastaan. Säännöllisen liikennevalvonnan palauttaminen auttaisi myös paljon. Moottoripyörätaksinkuljettajat olivat ennen yhtä huonoja vuosia sitten, mutta he ovat itse asiassa kehittyneet paljon. Tiedän, että se johtuu poliisin ja kaupungintalon säännöllisistä suurista tapaamisista heidän kanssaan. (Toimittajan huomautus - Voimme vahvistaa, että kaupungintalo ja Pattayan poliisi ovat aiemmin tehneet säännöllisistä tapaamisista moottoripyörätaksinkuljettajien ja heidän "kasvonsa" matkailua kohtaan tärkeäksi aiheeksi, joka tapauksessa ennen Covidia.)

Siinä on kaikki, mitä minulla on tällä hetkellä, kiitos, että kuuntelitte minua.

Pyörien väistäminen Pattayassa

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.8 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/