Pattayan pormestari pyytää viihdepaikkojen omistajilta kärsivällisyyttä myöhempien sulkemisaikojen suhteen, korostaa ymmärtävänsä vaikean tilanteen

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume on pyytänyt Pattaya Cityn yritysten omistajilta kärsivällisyyttä myöhempien sulkemisaikojen suhteen ja totesi, että hän on hyvin tietoinen siitä, kuinka vaikea nykyinen aika on jo tuhoutuneille yöelämälle ja viihdepaikoille.

Tämä lausunto seuraa a Pattayan kaupungin poliisipäällikön samanlainen lausunto aiemmin tällä viikolla joka painotti lisäksi, että poliisi ei luonut nykyisiä sääntöjä, vaan valvoisi niiden noudattamista iltaisin. Nykyisten rajoitusten mukaisesti auttaakseen hallitsemaan Covid-19:n mahdollista leviämistä, Bangkokissa sijaitseva Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) on määrittänyt provinsseille lailliset sulkemisajat värikoodatun "riskijärjestelmän" perusteella.

  Pattayan baarien ja yöelämän sulkemisaika on lehdistön mukaan klo 11. Perinteisesti Pattaya on erityinen hallinnollinen vyöhyke ja kaupungin johdolla ja pormestarilla on mahdollisuus asettaa omat aukioloaikansa, mikä on yleensä kestänyt hyvin varhaisiin aamuihin kaupunginosasta riippuen. Pattaya tunnetaan hyvin matkailustaan, yöelämästään ja viihteestään, ja erikoisvyöhykkeen status antaa mahdollisuuden pysyä auki myöhemmin kuin suurin osa maasta turistien houkuttelemiseksi. Pattaya on riippuvainen matkailusta noin 80 % BKT:staan.

Covid-19-koronaviruksen hallintaa koskevan hätäasetuksen vuoksi Pattaya on kuitenkin tällä hetkellä kansallisten lakien ja CCSA-sääntöjen alainen. Perinteisesti jopa "asetetut sulkemisajat" 1:00-3:00 on parhaimmillaankin ollut erittäin löyhästi valvottuja ja periaatteessa sallittua jäädä auki myöhemminkin kaupungin luonteesta johtuen yöelämäkeskeisenä talouselämänä. Valitettavasti näin ei ole tapahtunut viimeisen viikon aikana, sillä poliisi on käynyt iltaisin suosituilla yöelämän alueilla ja sulkenut suosittuja paikkoja tiukasti joskus jopa hyvissä ajoin ennen klo 11 Osa tästä johtuu virusvideoista, jotka levisivät kansallisesti. Thaimaan televisio näyttää yökerhot auki paljon myöhemmin kuin laillinen aika, mikä suututtaa joitain maan muissa osissa tai "punaisilla vyöhykkeillä", kuten Bangkokissa, jossa yöelämä on edelleen laillisesti suljettuna värikoodauksen vuoksi.

Pattayan yritysten omistajat ovat puolestaan ​​pyytäneet kaupunkien johtajia sallimaan heidän pysyä auki ainakin puoleenyöhön saakka väittäen, että he ovat kärsineet tarpeeksi siitä, ettei ulkomaalaisia ​​turisteja ole päästetty ilman kahden viikon karanteenia lähes vuoden ajan rajasulkujen vuoksi ja äskettäinen toinen Covid-19-tartuntojen kierros Thaimaassa, joka sulki viihdepaikat toiseksi kuukaudeksi viime vuoden lähes neljän kuukauden lisäksi. Thaimaa ei anna laajaa taloudellista tukea niille yrityksille, joita määrätyt sulkemiset ovat koskeneet, vaikka Pattayan pormestari on todennut, että kaupunki tutkii edelleen vaihtoehtoja. He väittävät myös, että varhainen sulkeminen estää kotimaisia ​​matkailijoita tulemasta käymään ja että monet paikalliset asukkaat eivät halua edes mennä ulos yöksi ennen klo 10.

Pormestari sanoo ymmärtävänsä kaupunkien suuren viihde- ja ravintola-alan näkemyksiä ja pyytänyt kärsivällisyyttä, mutta on tällä hetkellä kehottanut omistajia olemaan rikkomatta sääntöjä, vaikka se olisi aiemmin laajalti hyväksytty, koska se voi aiheuttaa tilanteen. kestää pidempään aikaisten sulkemisaikojen kanssa. The Pattaya News huomauttaa, että monet tapahtumapaikat ovat päättäneet olla avaamatta ollenkaan ennen kuin myöhemmät sulkemisajat palautetaan, koska ne eivät voi tuottaa voittoa nykyisessä ympäristössä.

Valoisa puoli on se, että CCSA aikoo tarkastella vyöhykkeiden tilavärejä ja tilannetta rajoitusten ympärillä huomenna ehdotuskuulemisessa, ja viimeinen kokous on maanantaina 22. helmikuuta. Tämä on todennäköistä (mutta ei taattua), että Pattaya putoaa "keltaiselle" vyöhykkeelle ja antaa vähintään tunnin lisäaikaa yöelämän kohteisiin.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/