Pattayan ja Jomtienin rannat sijoittuivat Itä-Thaimaan kymmenen parhaan rannan joukkoon ympäristöministeriön mukaan

Pattaya, Thaimaa-

Tunnettu Pattayan kaupungin johtaja ilmoitti eilen, 16. helmikuuta 2021, että Pattayan ja Jomtienin rannat on luokiteltu kymmenen parhaan rannan joukkoon alueen 13 (Chonburi ja itäiset maakunnat) ympäristöministeriössä, joka arvioi kaikki itäisen alueen rannat. osa Thaimaata.

Ilmoituksen teki Pattayan kaupungin apulaispormestari Manot Nongyai, joka antoi lausunnon haastattelussa Pattaya Beachillä. Katsauskausi ulottui 2018-2020.

Nongyain mukaan palkinto perustui useisiin kriteereihin:

1. Aktiivinen osallistuminen rantamatkailuun ja paikallisten viranomaisten edistäminen

2. Rantaympäristön suojelu, myös eroosion osalta

3. Tietoisuuden lisääminen ympäristö- ja luonnonsuojelutekijöistä, mukaan lukien uhanalaiset vesieläimet.

4. Asianomaisten virastojen ja organisaatioiden ympäristövalitusten ratkaiseminen

5. Ympäristöministeriön antamat tiedot

6. Kumppanuudet muiden alojen ja virastojen kanssa suojelun ja yleisen suhdetoiminnan viestimiseksi

Nongyai sanoi olevansa erittäin ylpeä työstä, jota kaupunki on tehnyt rannoilla, erityisesti kuluneen vuoden aikana ja Covid-19-pandemiasta, joka on hänen mukaansa nähnyt merkittävän ympäristön "palautumisen" turistien puutteen vuoksi. pikaveneet, liikenne ja muut näkyvät tekijät. Hän korosti, että tehtävää on vielä paljon, ja hän vetosi Jomtien Beachin laajentamiseen Na Jomtienin alueella eroosion torjumiseksi, Pattaya Beachin kunnostukseen ja parantamiseen, joka sisältää paremman maisemoinnin ja julkiset wc-tilat sekä elämänlaadun parantamisen, johon liittyy salaojitus, mutta korosti. työ oli edennyt pitkälle ja jatkui.

Huomaa, että täyttä luetteloa rannoista, jotka olivat voittaneet ympäristöministeriön (DOE) palkinnot, herra Nongyai ei heti paljastanut lehdistöpaljastuksen aikana. Päivitämme tämän artikkelin, kun tiedot annetaan DOE:ltä pyydetyn mukaisesti.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/