Thaimaan CCSA aikoo "tarkistaa" riskimaiden karanteenin, mahdollisesti pidentää 21 päivään estääkseen Etelä-Afrikan muunnelman

Thaimaa-

CCSA ilmoitti tänä aamuna pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että se aikoo tarkistaa karanteenisääntöjä ihmisille, jotka saapuvat riskimaista, joissa Covid-19-viruksen eteläafrikkalainen variantti on aiheuttanut huolta monien epidemiologien keskuudessa.

Tohtori Apisamai Srirangsan, CCSA:n apulaistiedottaja, totesi, että tämä seuraa tapausta, jossa thaimaalainen kotiutettiin Tansaniasta ja jonka testitulos oli positiivinen Etelä-Afrikan muunnelman suhteen. Potilas on oireeton ja karanteenissa, eikä siitä ole vaaraa suurelle yleisölle.

Eteläafrikkalainen variantti on Apisamain mukaan osoittanut heikentyneen tehon joillakin markkinoilla olevilla rokotteilla ja näyttää myös leviävän paljon helpommin kuin muut kannat. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kanta olisi tappavampi.

Dr. Apisamai totesi, että CCSA tarkistaa karanteenisäännöt tämän viikon kokouksissa ja harkitsee ehdotusta karanteenin pidentämiseksi Thaimaahan saapuvien 14 päivästä 21 päivään "riskimaista ja ihmisistä, joilla on Etelä-Afrikan variantti". Hän ei antanut lehdistötilaisuuden aikaan luetteloa maista, joihin harkittaisiin pidempiä karanteenia.

Pattaya News huomauttaa, että tämä on tällä hetkellä vain ehdotus ja siitä voi tulla sääntö tai ei.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.25 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/