Pitkä lomaviikonloppu Pattayassa odotettua hiljaisempi, yritysten omistajat haluavat viikonlopputapahtumia ja pidennettyjä työaikoja takaisin

Pattaya-

Kiinalaisen uudenvuoden ja ystävänpäivän kolmipäiväinen lomaviikonloppu Pattayassa oli sekä paikan päällä olevien toimittajien että The Pattaya Newsille puhuneiden paikallisten yritysten omistajien mukaan odotettua hiljaisempi.

Monet paikalliset yritykset olivat toivoneet, että lomaviikonloppu tuoisi paljon ihmisiä Bangkokista, varsinkin kun otetaan huomioon, että Bangkok on edelleen "punainen vyöhyke" Covid-19:lle, mikä tarkoittaa, että alkoholia ei voi myydä ravintoloissa ja viihdepaikat, kuten baarit, pysyvät kiinni.

Viikonloppuna liikenteessä ja kotimaanmatkailussa nähtiin kuitenkin vain hyvin lievää kasvua useista tekijöistä johtuen. Edelliset lomaviikonloput viime vuonna ennen Covid-19:n toista kierrosta sulkivat Chonburin kotimaan matkustamiseen lähes kuukaudeksi, olivat huomattavasti kiireisempiä.

Yksi suurimmista tekijöistä vierailijoiden vähentymiseen oli se, että suurin osa Pattayan hotelleista pysyy suljettuina sosiaaliturvan ja valtionetuuksien keräämiseksi. Kuvernööri allekirjoitti tämän määräyksen viime kuun lopussa, vaikka jotkut hotellit kieltäytyivät ja pysyivät auki.

Lisäksi viihdepaikat ja baarit on suljettava klo 11 mennessä, ja lainvalvontaviranomaiset valvoivat tätä sääntöä melko tiukasti kaikkialla Pattayassa, etenkin ystävänpäivä-iltana. Sykkivästä yöelämästään tunnetun kaupungin varhainen sulkeminen on merkittävä pelote, ja monet yritykset ovat päättäneet olla avaamatta uudelleen ennen kuin ne poistetaan.

Lopuksi, viime vuonna suuri vierailijajoukkojen liikkeellepaneva tekijä olivat erittäin menestyneet tapahtumat, joita Pattaya järjesti lähes joka viikonloppu – ruokafestivaaleista Loy Krathongiin, Pattayan musiikkifestivaaliin ja ilotulitusfestivaaleihin, nämä kaikki olivat erittäin menestyneitä tapahtumia.

Yritysten ja vieraanvaraisuuden omistajat, erityisesti hotellien omistajat, haluavat nähdä nämä tapahtumat palatakseen voidakseen avata hotellinsa ja ollakseen kannattavia. Tilanne Covid-19:n kanssa ei kuitenkaan ole vielä täysin ratkaistu ja Chonburi pysyy "oranssina vyöhykkeenä", vaikka tätä voidaan harkita lähitulevaisuudessa vähentämistä keltaiseksi, mikä mahdollistaisi keskiyön sulkemisen ja löysemmät rajoitukset kokoontumisten ympärillä.

Pattayan kaupungin johtajat sanovat, että he tarkastelevat tulevia tapahtumia varoen ja kohdistavat Songkraniin erityisesti huhtikuussa "vahvana mahdollisuutena" suurelle tapahtumalle, jos tilanne jatkuu paranemisena Covid-19:n ympärillä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.67 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/