Matkapuhelinkaupan omistaja löytää uutta menestystä Covid – 19 -pandemian aikana Pattayassa ‘Alan Burgerin’ kanssa

Pattaya-

Käytettyjen puhelinkaupan omistaja on saavuttanut uutta menestystä Covid – 19 -pandemian aikana hampurilaisensa, ‘Alan Burgerin’ Pattayalla.

Käytettyjen puhelinten kauppa sijaitsee Pattaya Third Roadilla osien Soi Chalerm Phrakiet 15 ja Soi Chalerm Phrakiet 13 välillä.

Puhelinkaupan edessä on hampurilaiskioski nimeltä ‘Alan Burger’. Burger-menu alkaa vain 39 bahtista. Monet thaimaalaiset ja ulkomaiset asiakkaat ovat vierailleet hampurilaiskaupassa sen jälkeen, kun ajatus liiketoiminnan uudelleenbrändäyksestä syntyi väliaikaisesti.

Liikkeen omistaja, Mr. Baramee Wantanee, 44, kertoi The Pattaya Newsille: "Olen kärsinyt kahdesti pandemiasta Covid-19:ään liittyvien sulkemisten ja asiakkaiden puutteen vuoksi. Vaikka yritystäni pidettiin välttämättömänä, eikä sitä suljettu kuten monissa muissa paikoissa, molemmilla kerroilla hallitus määräsi rajoituksia viruksen hallintaan, koska matkustusrajoitukset, tulojen puute ja viruksen pelko pitivät ihmiset kotona. Tällä kertaa (tammikuussa) minulla ei ollut rahaa maksaa vuokraani ja henkilökuntaani.â€

“Pâtin sulkea puhelinkauppani ja monien muiden tavoin poistua Pattayasta. Olin jo ottanut yhteyttä muuttoautoon siirtääkseni kaikki tavarani kotikaupunkiini Pohjois-Thaimaassa.

“Sillä välin kuluttaakseni aikaa viimeisen sulkemisrajoitusten ja asiakaspulan aikana aloin kokeilla omia hampurilaisiani, mistä olen aina ollut intohimoinen. Olen nuoresta asti nauttinut länsimaisista hampurilaisista ja halunnut kokeilla omia reseptejäni.” Baramee jatkoi.

“Ystäväni kokeilivat hampurilaisiani ja he pitivät niistä todella, ja ehdotti, että yritän myydä niitä ammattimaisesti. Joten päätin perustaa oman hampurilaisyrityksen jäljellä olevilla rahoillani.â€

„Avasin hampurilaiskaupan ilman suuria odotuksia, mutta olen ollut iloisesti yllättynyt osallistujamäärästä ja yleisön reaktiosta. Pattayan edelleen vaikeasta tilanteesta ja turistien puutteesta huolimatta olen tienannut tarpeeksi elättääkseni itseni, vaikka matkailusta riippuvainen matkapuhelinliiketoiminta ei ole alueella kannattavaa. Asiakaskuntani koostuu erilaisista thaimaalaisista ja ulkomaisista ulkomaalaisista, ja minulla on nyt vakituisia asiakkaita, jotka käyvät luonani melkein joka päivä. â€

"Jokainen, joka on eksynyt, muistakaa, että aina on mahdollisuus, jos emme anna periksi. Olen 44-vuotias, mutta et ole koskaan liian vanha tekemään sitä, mitä rakastat, ja kokeilemaan jotain uutta.” Baramee päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.