Reader talkback viikoittaiset tulokset: Se, mitä sanoit oli suosikkipaikkasi aamiaiselle Pattayassa

Ilmainen ruoka lipun mukana uudessa bussissa.

No, tulokset ovat tulleet.

Seuraavassa on viikoittainen kolumni "Reader Talkback", jossa kysymme lukijoiltamme yleensä uutisiin liittyvän ja maan tapahtumiin liittyvän kysymyksen ja julkaisemme vastauksesi ja ajatuksesi viikkoa myöhemmin.

Tällä viikolla päätimme pitää tauon viikkojen "vakavista" kysymyksistä ja esittää sinulle yksinkertaisen kysymyksen: Mikä on suosikkipaikkasi aamiaiselle Pattayassa?

Huomaa, että emme sanoneet "paras", koska se on subjektiivista ja perustuu yksilöön. Saimme hienoja vastauksia, mukaan lukien paikat, joista emme juuri kuule. Tämän kysymyksen tarkoitus oli kenties esitellä ihmisiä erilaisiin mahdollisiin ruokapaikkoihin Pattayassa.

Tässä linkki alkuperäiseen aiheeseen:

Reader Talkback: Missä on suosikkipaikkasi Pattayassa aamiaiselle?

Jos et ehtinyt vastata, voit vastata meille täällä kommenteissa, sosiaalisen median kanavissamme tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com.

Tässä on valikoima mitä sanoit, valitsimme vastaukset monimuotoisuuden vuoksi, koska meillä oli yli sata vastausta:

John G-Jimmy macs soi6

Tom W-Devonshire
On soi lengkee
Nautittiin retoxista samalla tiellä ennen sen sulkemista
Myös suudelma toisella tiellä erittäin hyvä thai-aamiaiseksi

Lynda H-Pattaya, Casa Pascal.
Jomtien, Golden Monkey, Chiaypruek aivan Beach Roadilta.

Lars - Länsimaisesta ruoasta pidän aamiaisestani Robin Hoodissa, mutta jos haluan hyvää hinta/laatu thaimaalaista ruokaa, niin käyn soi Buakhow'ssa, jossa on markkinat (Tonyn kuntosali) siellä voit valita joka päivä erilaisia ​​tuoreita kotitekoisia. Thaimaalaista ruokaa pienen Amazone-kahvilan takana

Chris C-Mum Buakhowin ja soi 15:n kulmassa. Kahvi hyvää, ruoka hyvää, tuolit mukavat.

Burl I-Queen Victoria Hotel, Soi 6, 99B täydelle englannin kielelle, hinnalla tai laadulla ei voi voittaa. Teimme kyselyn 19 paikasta ja tämä oli (ja on) paras!

Knut J-On Dark Side mielestäni Meeting Point (soi Khaotalo), epäilemättä. Jomtienissa mielestäni Norjan maku on paras.

Michael-Noin 12 vuotta sitten minut esiteltiin JIMMY MACS:iin kuuluisalla Soi 6:lla Pattayalla. Aina kun olen palannut Pattayalle lomalle, olen aina syönyt siellä. Thaimaan paras englantilainen aamiainen. Toivon, että he ovat siellä, kun voin palata turistina (Toimittajan huomautus – tämä oli valinta, jota saimme eniten. Monet teistä todella pitävät Jimmy Maceista)

Jeff - On vain yksi paikka, johon sinun täytyy mennä aamiaiselle ja kaikki ruokasi, ja sen on oltava nälkäinen virtahepo soi Buakhaolla ilmeisistä syistä, englantilainen aamiainen on erinomainen, hinta on erinomainen ja ruoan laatu on erinomainen. . Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin, ja päivän erikoistarjoukset ovat lyömättömiä olipa sitten aamiaislounas tai ilta-ateria, samoin kuin makeis- ja juomamenu. Olen asunut Pattayalla 17 vuotta, eikä mikään muu ole verrattavissa. He ansaitsevat tämän maininnan.

Dae-Hei, haluaisin nimetä leipomokahvilan nimeltä "Bread Season" Pattaya yhdeksi kaupungin parhaista aamiaisista. Se on perheyritys, joka tarjoaa kansainvälisiä ja thaimaalaisia ​​ruokia. Ne tarjoavat tuoreita ja herkullisia aterioita erittäin hyvällä arvolla. Mikään heidän ruokalistallaan ei ole yli 200 THB. He leipovat omaa leipäänsä joka päivä saksalaisen/thaimaalaisen leipurin toimesta, joka asui Saksassa yli 20 vuotta. Suosikkini on heidän Hash Brown -aamiaisensa. He tarjoavat myös aamiaisen saksalaisilla makkaramuunnelmilla. Erittäin suositeltavaa.

Daryl-englantilainen aamiainen Hungry Hippossa Soi Buckowissa. Vietti 3 vuotta Pattayalla. Suosikkini. (Saimme paljon ääniä tälle myös toimittajalle)

Brian-Nags Head, loistava aamiainen, jossa Eggs Benedict on ehdottomasti paras ja maailmanluokkaa.

Peahead-Hei, suosikkipaikkani aamiaiselle on Sailor Bar, Soi 8 Pattaya. Ihana ruoka, hyvä palvelu ja erittäin alhaisella hinnalla - ehdoton suosikkini; jos vain saisin olla siellä nyt!!

Robert- Olen laittanut valintani kategorioihin, koska ruoan hinta- ja laatuvalikoima on laaja. Budjettihinta, mutta okei - Hungry Hippo Hyvä hinta-laatusuhde ja johdonmukainen - Leipoa ja hauduta Hemmottele itseäsi ja hyvä laatu - La Baguette

Alex-Sportsman, Bake N Brew, Sands Cafe, Nickys, He ovat vakituisia paikkojani, ja nyt myös Robin Hood nosti peliään valtavasti.
Steve C-Sportsman
Siinä kaikki tälle viikolle, kiitos kaikista vastauksista ja keskustelusta. Uusi talkback julkaistaan ​​huomenna aivan uuden kysymyksen kera!
Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.75 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/