Thaimaa ilmoittaa 116 kotimaisesta tapauksesta 126 uuden Covid-tapauksen joukossa – 19 tapausta viimeisen 24 tunnin aikana

Thaimaa -

CCSA ilmoitti 116 kotimaisesta Covid-19-tapauksesta yhteensä 126 uudesta Covid-19-tapauksesta ja 0 kuolemantapausta viimeisen vuorokauden aikana, eli yhteensä 24 24,405 tartuntaa ja 80 kuolemaa Thaimaassa Covid-epidemian puhkeamisen jälkeen. 19.

79 tapauksesta 126:sta on proaktiivisesta tapauslöydöstä, 37 oli kontaktien jäljittämisestä tai sairaalatapauksesta ja 10 on tuontitapauksia ulkomailta.

53 kotitartunnasta 116 löydettiin Samut Sakhonista ja lisäksi 52 Takista, 7 Bangkokista, kaksi Petchburista, yksi Pathum Thanista ja yksi Samut Songkramista.

Suurin osa Takin tapauksista on Mae Sotin osa-alueella, joka on nimetty tiukasti valvotuksi vyöhykkeeksi.

Tähän päivään mennessä 970 ihmistä on täysin toipunut viimeisen vuorokauden aikana, ja heidät on vapautettu kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista.

Thaimaassa on nyt yhteensä 24,405 21,180 tapausta, 80 XNUMX toipumista ja yhteensä XNUMX kuolemantapausta pandemian alkamisen jälkeen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.