Phayaon maakunnan kuvernööri menehtyi syöpään

Phayao, Thaimaa-

Phayaon maakunnan kuvernöörin Kamol Chiangwongin kerrotaan menehtyneen syöpään viime yönä Phayaon sairaalassa.

Phayao sijaitsee Pohjois-Thaimaassa lähellä Chiang Maia ja Chiang Raita. Vuoteen 1977 asti maakunta oli osa Chiang Raita kahdeksankymmentä vuotta, kunnes se erotettiin. Provinssi rajoittuu myös Laosin koillisessa. Maakunta tunnetaan Wat Si Khom Khamista, jossa on suurin Buddha-patsas Lanna Thai, joka tunnetaan myös nimellä Phra Chao Ton Luang. Alue tunnetaan myös Doi Luangin kansallispuistosta.

Kuvernööri, joka oli 59-vuotias, oli taistellut metastaattista sappitiesyöpää vastaan ​​27. tammikuuta 2021 lähtien. Hänet todettiin kuolleeksi tehohoidossa klo 8 eilen illalla 49. helmikuuta 13 Phayao Sirin sairaalassa. Lääkärit sanoivat, että kuvernööri kuoli rauhallisesti.

Kuninkaallinen kylpyseremonian on määrä tapahtua tänä iltana Wat Sri Khom Khamissa Mueang Phayaon alueella, ja polttohautausseremonia on määrä pitää helmikuun 20. päivänä. Seppeleiden tai lahjoitusten sijaan maakunta on pyytänyt auttamaan haluavia lahjoittamaan lääketieteellisiä tarvikkeita ja materiaaleja Phayaon sairaalalle.

Kuvernööri oli ollut tehtävässä lokakuusta 2019 lähtien ja oli aiemmin toiminut Nanin, Samut Prakanin ja Roi Etin apulaiskuvernöörinä.

Kuvan luotto: Khaosod

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/