Phuket ja Bangkok ovat TripAdvisorin 15 suosituimman kohteen joukossa, joihin ihmiset unelmoivat matkustaa pandemian päättyessä

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote, joka perustuu TripAdvisorin kyselyyn/luetteloon. Lausumat ja väitteet ovat omiaan.

Bangkok, 8. helmikuuta 2021 – Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että Bangkok ja Phuket on nimetty kahdeksanneksi ja Phuket 14. sijalle 15 suosituimman matkakohteen joukossa "Maailman" TripAdvisor Travellers' Choice Awards 2021 -kilpailussa.

Tulos perustui TripAdvisor-matkailijoiden arvostelujen ja arvioiden laatuun ja määrään, jotka koskivat majoitusta, ravintoloita ja tekemistä eri puolilla maailmaa sijaitsevissa kohteissa 1-2019 välisenä aikana. Palkinnot edustavat sitä, missä ihmiset vierailivat viime vuonna matkustaessaan oli edelleen auki, samoin kuin minne he haaveilivat menevänsä pandemian pitäessä heidät jumissa kotona.

Bangkok on edelleen pakollinen kaupunki, jossa on erittäin monipuolinen luettelo nähtävyyksistä. Kun moderni kehitys tunkeutuu syvemmälle Bangkokin kulttuurisydämeen, kaupungin vanhankaupungin temppeleitä ja toreja palvelee nyt uusi moderni liikenneinfrastruktuuri, joka tekee matkustamisesta Thaimaan pääkaupungissa helpompaa kuin koskaan ennen. Tämä sisältää uuden Blue Line -metrojunan laajennuksen historialliselle Rattanakosin Islandille, kun taas nykyaikaisemmassa ja kosmopoliittisessa Bangkokissa on nyt useita Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita täydentämään sen eloisaa thaimaalaista katuruokaa.

Sitä kutsutaan usein "Andamaanien helmeksi", Phuket on Thaimaan suurin saari. Vaikuttava rantaviiva, jossa on pitkiä hiekkarantoja, joita yhdistävät dramaattiset kalliomuodostelmat, on houkutellut ihmisiä rannoilleen vuosikymmeniä. Valittavana on yli 30 rantaa, joista monet ovat helposti saavutettavissa, ja niissä on koskematon valkoinen hiekka ja taivaansininen vesi. Valittavana on useita rantahotelleja, joten Phuket on luonnollinen valinta ystävystyä Bangkokin kanssa.

Vaikka matkustaminen Thaimaahan on tällä hetkellä rajoitettua meneillään olevan COVID-19-pandemian vuoksi, TripAdvisor Travellers' Choice Awards 2021 -palkinto toimii inspiraationa, kun maailmanlaajuisesta matkustamisesta voi tulla taas todellisuutta.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/