Chonburi peruuttaa lähikauppojen sulkemistilauksen yön yli

Chonburi-

Chonburin PR-osasto antoi tänä iltana 8. helmikuuta 2021 ilmoituksen, jossa se peruutti tilauksen, joka oli ärsyttänyt monia maakunnan asukkaita.

Määräyksellä, numero 15/2564, kumotaan 4 päivätyn määräyksen 13/2564 29 §, mikä tarkoittaa:

  Lähikaupat, kuten 7-11 ja Family Mart, voivat nyt taas olla auki koko yön. Myös muut 24h-myymälät voivat avautua uudelleen.

Kaiken kaikkiaan lähikaupat olivat olleet suljettuina yli kuukauden yöksi "kannustaakseen" ihmisiä menemään kotiin. Se kuitenkin aiheutti monia valituksia verkossa vuorotyöntekijöiltä ja niiltä, ​​jotka jäivät töistä lähes tai suunnilleen samaan aikaan eivätkä pystyneet ostamaan perustarpeita.

Tilaus astuu voimaan välittömästi, vaikka The Pattaya News huomauttaakin, että saattaa kestää noin päivän, ennen kuin joillakin myymälöillä tulee toimeenpano ja henkilökunta on jälleen auki koko yön.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/