Keng Bali Hai -ravintola jakaa satoja aterioita Pattayan tarvitseville

Pattaya-

Bali Hai Pierin vieressä sijaitseva Keng Bali Hai -ravintola jakoi eilen 6 Pattayan tarvitseville satoja tuoreita aterioita.
Wattana Meesutha, Keng Bali Hai -ravintolan omistaja, kertoi Pattaya Newsille, että hän ja hänen tiiminsä olivat auttaneet sekä ensimmäisen sulkemisjakson aikana viime vuonna että viime aikoina.

Pattaya on juuri avannut uudelleen suositun viihdeteollisuutensa pahoin kärsivässä matkailusta riippuvaisessa kaupungissa kuukauden sulkemisen jälkeen Chonburin provinssin Covid-19-huolien vuoksi. Tapaukset syntyivät suuren tartuntajoukon seurauksena, jotka ovat peräisin laittomista rahapelilaitoksista, jotka on sittemmin suljettu pysyvästi.

Viime vuonna viihdepaikat olivat kiinni maaliskuun puolivälistä heinäkuuhun alaa tuhonneen sulkemisen vuoksi. Tämä toinen sulkeminen, vaikkakin lyhyempi, tuli päivää ennen uutta vuotta ja kun kaupunki oli alkanut parantaa kotimaan matkailua etenkin viikonloppuisin.

Wattana totesi, että vaikka kaikki yritykset olivat saaneet avautua, ulkomaisia ​​turisteja ei edelleenkään ollut ja kotimaisia ​​matkailijoita vain vähän, koska monet olivat edelleen huolissaan maan Covid-19-tilanteesta. Tämän seurauksena monet ihmiset kamppailivat taloudellisesti Pattayalla. Vaikka hän kertoi omalla yrityksellään olevan vaikeuksia, varsinkin aiempien sulkemisaikojen ja alkoholimyynnin takia viimeisen kuukauden aikana (Ravintolat pysyivät auki äskettäisen sulkemisen aikana, mutta alkoholi oli kielletty tähän viikkoon asti), hän painotti silti haluavansa auttaa niitä, joita pystyi.

Tapahtumassa jaettiin satoja aterioita apua tarvitseville. Hyväntekeväisyystapahtuman aikana käytettiin varotoimenpiteinä myös lämpötilatarkastuksia, sosiaalista etäisyyttä, maskin käyttöä ja käsidesiä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/