Pattayan yrittäjät tukevat Phuketin ajatusta ostaa yksityisesti Covid-19-rokotteita hotellityöntekijöille, haluavat tehdä saman Pattayassa

Chonburi -

Pattayan yrittäjät tukevat Phuketin liike-elämän toimijoiden ideaa, jotka suunnittelevat Covid-19-rokotteiden ostamista ravintola-alalle nopeuttaakseen matkailijoiden paluuta.

Sinchai Wattanasartsathorn, Pattaya Business and Tourism Associationin (PBTA) entinen presidentti, joka on nyt Flipper Hotel Groupin johtaja, kertoi lehdistölle: "Phuketin toimijat aikovat käyttää omia rahojaan ostaakseen Covid-19-rokotteita heidän palveluhenkilökuntansa yksityisten sairaaloiden kautta.â€

"Mielestämme tämä on hyvä idea, koska emme ole varmoja, riittävätkö hallituksen antamat rokotteet kaikille ihmisille."

“Thain hallituksen mukaan kestää myös tämän vuoden loppuun asti, ennen kuin 70 prosenttia thaimaalaisista saa rokotteen. Haluamme nopeuttaa tätä prosessia merkittävästi ja saada matkailun jälleen liikkeelle.â€

"Tiedämme, että monet yksityiset sairaalat ovat jo ostaneet joitakin rokotteita muista maista, mutta ne ovat nyt hankkimassa sertifikaatteja kansanterveysministeriöltä."

"Olemme keskustelleet tästä ajatuksesta asianmukaisten viranomaisten kanssa Pattayalla, jos voisimme tehdä tämän." Sinchai päätti.

Pattayan pormestari Sonthaya Khunpluem on jo sanonut, että jos Pattayan kaupunki saa luvan, kaupunki aikoo rokottaa paikallisen väestönsä nopeuttaakseen matkailun paluuta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.