Rayongin musiikkitaiteilijat ja viihdeyritysten omistajat vetoavat Rayongin viranomaisiin helpottamaan Covid-19:ään liittyviä sulkemisia

KUVA: 77kaoded

Rayong –

Eilen (4th), 70 Rayongin viihdeteollisuuden musiikkitaiteilijaa tapasi Rayongin varakuvernöörin pyytääkseen viihdeyritysten avaamista uudelleen maakunnassa.

Rayong on Thaimaan ainoa "valvottu" vyöhyke, joka on edelleen kieltänyt baarien, klubien ja muiden viihteeseen liittyvien paikkojen avaamisen. Provinssi on tällä hetkellä kestänyt viisi päivää ilman yhtäkään Covid-19-tapausta, ja se on Covid-19-tilannehallintakeskuksen mukaan luokiteltu valvotuksi vyöhykkeeksi, joka mahdollistaa lähes kaikkien yritysten avaamisen. Kuvernöörit voivat kuitenkin päättää vahvistaa sääntöjä, jos he ovat edelleen huolissaan Covid-19:stä, jonka Rayongin hallitus on päättänyt tehdä.

Mr. Pakorn Baanjongratchasaena Na Ayutthaya ja muut musiikkitaiteilijat Rayongissa tapasivat tällä viikolla Rayongin varakuvernöörin Pirun Hemmarakin ja Rayongin maakunnan päällikön Pisan Nuengjamnongin.

Herra Pakorn vastasi: "Olemme jo tehneet edellisen valituksen Rayongin kuvernöörille 26. tammikuutath. Hän on käsitellyt valituksen ja harkitsee sitä."

”Haluamme, että rahoituslaitokset harkitsevat velkojen perinnän keskeyttämistä. Kun tilanne paranee, haluamme heidän tarjoavan matalakorkoisia lainoja ja ymmärtävän kokonaistilanteen." Pakorn jatkoi.

”Covid-19-tilanne on paranemassa Rayongissa, mutta maakunta ei ole vieläkään määrännyt viihdeyritysten avaamista. Jokainen muu samassa kunnossa oleva maakunta on sallinut avaamisen. Ihmiset menevät vain Chonburiin sen sijaan, että käyttäisivät rahaa paikallisissa paikoissamme." Pakorn lisäsi.

Pakorn päätteli: "Otamme pyyntöjä huomioon, mutta haluamme edetä varovaisesti ja huolellisesti. Ymmärrämme yrittäjien tuskan, mutta tämä koskee kaikkien terveyttä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.