Lehdistötiedote: Hänen Majesteettinsa Thaimaan kuningas lahjoittaa kaksi tonnia lemmikkieläinten ruokaa Soi Dog Foundationille

Helmikuu 4, 2021

LEHDISTÖTIEDOTE

HM the King lahjoittaa kaksi tonnia lemmikkieläinten ruokaa Soi Dog Foundationille

Hänen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn on lahjoittanut suuren määrän koiran- ja kissanruokaa Soi Dog Foundation -säätiölle – sekä useille muille eläinsuojelujärjestöille – Chao Khun Phrasinat Phileas Kalayanee Kalayanin, hänen kuninkaallisen aatelismiehensä, syntymäpäivän kunniaksi.

Ruoka esiteltiin Soi Dogille ja 13 muulle organisaatiolle seremoniassa Royal Thai Volunteers Administration Centerissä Bangkokissa tammikuun 27. päivänä. Soi Dogin runsas osuus kuljetettiin sitten heidän turvakodilleen Mai Khaoon, Phuketiin tiistaina (2. helmikuuta).

Yhteensä 90 isoa pussia koiranruokaa ja 10 kissanruokapussia – yhteensä kaksi tonnia – vastaanotti kiitollisena Soi Dog, jonka tarhassa on tällä hetkellä yli 1,300 XNUMX eläintä. Säätiö tarjoaa myös ruokaa eksyksissä olevien eläinten ruokkijoille ja tarvittaessa eläimille, jotka ovat joutuneet siirtymään onnettomuuksista, kuten viime vuoden lopulla Nakhon Si Thammaratin tulvista.

Hänen Majesteettinsa lahjoitti myös ruokaa läheiselle Phuketin kulkukoirien turvakodille Thalangissa. Tarhaa, jota usein kutsutaan "hallituksen koirapunnaksi", hallinnoivat Phuketin karjaviranomaiset, ja sitä tukevat Phuketin maakuntavirasto ja paikalliset hallintojärjestöt. Soi Dog on pitkään auttanut punnan kunnostamisessa sekä siellä pidettyjen koirien steriloinnissa, rokottamisessa ja hoidossa.

"Arvostamme suuresti kuninkaallista ruokalahjoitusta", sanoi Kiranee Narabal, Soi Dog Foundation Thailandin puheenjohtaja. "Lahjoituksen vastaanottaminen tarkoittaa, että Hänen Majesteettinsa on tietoinen kulkueläinongelmasta ja tunnustaa meidän ja myös muiden pelastusjärjestöjen työn."

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Soi Dog on saanut tällaisen lahjoituksen. Hänen Majesteettinsa lahjoitti säätiölle lemmikkieläinten ruokaa myös heinäkuussa 2017 ja toukokuussa 2019. 

"Hänen Majesteettinsa lähettää positiivisen viestin meille kaikille, seurata hänen esimerkkiään ja osoittaa myötätuntoa kaikille eläimille, tässä tapauksessa kulkukoirille", sanoi Soi Dog Foundation Internationalin perustaja ja puheenjohtaja John Dalley. aikaisempien lahjoitusten aika. 

”Näin tehdessään hän seuraa isänsä upeaa esimerkkiä, joka teki saman asian. Toivomme tämän jatkuvan."

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/