Pattaya City toivoo olevansa maailmanluokan elokuvakaupunki, jossa järjestetään elokuvafestivaaleja, kulttuuritapahtumia ja paljon muuta

Pattaya-

Pattayan kaupungin johtajat pitivät tänään konferenssin sekä kaupungin johtajien että asiaankuuluvien virastojen kanssa keskustellakseen suunnitelmista, kuinka Pattayasta tulee Unescon sertifioima elokuvakaupunki, joka auttaa houkuttelemaan kaupunkiin lisää laadukkaita turisteja tulevaisuudessa.

Kokous pidettiin Dusit Thani -hotellissa Pattayalla tänä aamuna, ja sitä johti Pattayan kaupungin apulaispormestari Bunlue Kunlavanich.

Suunnitelmaa tehdä Pattayasta houkutteleva maailmanluokan elokuvafestivaaleille hallinnoi Special Area Administration Organization for Sustainable Tourism. Organisaation johtaja Sutharak Sunthornwipat auttoi työpajan ja kokouksen järjestämisessä.

Pitkän aikavälin suunnitelmana on mahdollistaa kaupunki isännöidä säännöllisesti maailmanluokan elokuva- ja kulttuurifestivaaleja ja kutsua turisteja ympäri maailmaa. Puhutaan myös kaupungin tekemisestä elokuvatuotannon ja elokuvien keskukseksi.

Suunnitelma on viiden vuoden kokonaissuunnitelma vuodesta 2022 eteenpäin, jolloin Covid-19-tilanteen odotetaan ratkeavan ja turistit voivat jatkaa matkustamista. Se on tällä hetkellä suunnittelun alkuvaiheessa, mutta se on myös osa NEO Pattaya -suunnitelmaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/