Kun Pattayan koulu suljettiin Chonburille, yksi nuori poika käynnistää oman ruokakärrynsä auttaakseen vanhempiaan Covid-19:n aikana

Pattaya-

19-vuotias poika, joka joutui Covid-19-toimenpiteiden vuoksi poissa koulusta viimeisen kuukauden ajan Pattayassa, kuten kaikki paikalliset koululaiset, päätti, että videopelien pelaamisen ja rentoutumisen sijaan hän aloittaa oman paahtoleivän ja jälkiruoan. auttaakseen vanhempiaan, joiden työhön Covid-XNUMX oli myös vaikuttanut.

Pattaya News -toimittajat huomasivat pojan, joka kuvattiin vanhempiensa luvalla tätä tarinaa varten. paahtoleipää ja jälkiruokaa mukautettu ruokakärry.

Poika on viidennellä luokalla Mueang Pattaya School 3:ssa, mutta huomasi olevansa poissa koulusta, kun Covid-19:ään liittyvien sulkemisten toinen kierros pyyhkäisi alueen joulukuun lopussa. (koulu jatkuu maanantaina 1. helmikuuta kuukauden kuluttua). Mikä vielä pahempaa, hänen vanhempansa huomasivat myös olevansa Covid-19 häiritsemässä ja tilapäisesti poissa töistä, vaikka he ovat nyt myös ryhtyneet ruokakärryjen myyntiin lähialueilla.

Pojan, jonka nimeä ikänsä vuoksi salattiin, mukaan hän sai kärryidean, koska hän on aina nauttinut ruoanlaitosta ja oppinut sen muilta perheenjäseniltä. Hänen vanhempansa auttoivat häntä perustamaan sen, mitä hän tarvitsi oman yrityksen perustamiseen, mutta idea ja toteutus olivat kaikki hänen. Hän työskentelee joka päivä klo 5-00, ja hänen vanhempansa kirjautuvat häneen ja hakevat hänet yöllä.

Paahtoleivän lisäksi hän myy myös erilaisia ​​jälkiruokaleipiä, kuten mansikkaa ja suklaata. Kaikki hänen ansaitsemansa rahat menee kodin ja vanhempien auttamiseen aikana, jolloin Covid-19-rajoitusten ja toimenpiteiden vuoksi tuhannet ovat työttömänä. Huolimatta siitä, että leipä oli niinkin halpaa kuin viisitoista bahtia, hän kertoi Pattaya Newsin toimittajille, että yritys on ollut menestys ja hän on nauttinut perheensä auttamisesta nykyisen koulun sulkemisjakson aikana.

Hän jatkaa työskentelyä koulun jälkeen, kun hänellä ei ole paljon läksyjä, hän sanoi, ja viikonloppuisin, koska hän nauttii perheensä auttamisesta. Kysyttäessä, tarvitseeko hänen perheensä lahjoituksia tai tukea, poika kieltäytyi ja sanoi, että hän vain halusi ihmisten tukevan heitä tulemalla maistelemaan hänen ruokaansa.

  Videoversio tästä tarinasta on täällä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/