RECAP: Thaimaassa havaittiin 937 kotimaista tapausta 959 uudesta Covid-19-koronavirustapauksesta, joista suurin osa Samut Sakhonista aktiivisen tapausselvityksen aikana

Kansallinen -

Thaimaasta löydettiin 937 kotimaista tapausta 959 uuden Covid-19-koronavirustapauksen joukosta, joista suurin osa Samut Sakhonista löydettiin aktiivisen tapausselvityksen aikana, ilmoitti CCSA:n tiedottaja Taweesin Visanuyothin tänä aamuna 26. tammikuuta.

Yhteensä 844 tapausta löydettiin 760 siirtotyöläisestä ja 84 Thaimaan kansalaisesta suuressa teollisuustehtaassa Samut Sakhonissa, ja yli 1,000 XNUMX työntekijää testattiin tässä tehtaassa. He ovat nyt valtion karanteeni- ja kenttäsairaaloissa maakuntien kansanterveysviranomaisten valvonnassa ilman, että he altistuvat suurelle väestölle. Lähes kaikki ovat täysin oireettomia.

CCSA odotti kuitenkin suurta määrää tartunnan saaneita ihmisiä, sillä tiedottaja Apisamai Srirangsan sanoi eilen päivittäisessä lehdistötilaisuudessa, että Samut Sakhonin maakunnassa on mahdollista löytää vähintään 800 tartunnan saanutta tapausta noin 10,000 XNUMX ihmisen päivittäisen ennakoivan testauksen aikana. maakunnassa pääasiassa tehtaissa ja muissa siirtotyöläisyhteisöissä. Maakunnassa on edelleen tiukat matkustusrajoitukset ja -määräykset, ja siirtotyöläiset eivät saa poistua tehtaistaan ​​ja muilta rajoitusalueilta CCSA:n mukaan.

83 kotimaista infektiota löydettiin Samut Sakhonista 70, Bangkokista 17, Samut Songkramista 1 ja Ubon Ratchathanista 1. Neljä muuta potilasta löydettiin aktiivisten tapausten löytämisen aikana Bangkokissa.

Lisäksi CCSA aikoo työskennellä aktiivisesti tapausten etsimiseksi Samut Sakhonista kolmen viikon ajan alkaen tästä viikosta helmikuun puoliväliin asti.

Vahva tapauslöydös alueella on ensimmäisellä viikolla, 25.-31. Toisella viikolla tapauksia seurataan paikallisyhteisöissä. Terveysviranomaiset harkitsevat myös Covid-19-toimenpiteiden lieventämistä joillakin alueilla tämän viikon aikana löydettyjen tartuntojen määrästä riippuen.

Viimeisellä viikolla, 8.-15. helmikuuta, tartuntojen määrän odotetaan laskevan edelleen. Jos tapauksia on vähemmän, toimenpiteitä lievennetään istunnon lopussa. Pääpaino on siirtotyöläisten yhteisöissä, tehtaissa ja leireissä, joissa siirtotyöläiset asuvat tiheästi pakattuissa yhteisöissä ja jakavat yhteisiä tiloja.

CCSA ilmoitti, että vaikka näiden siirtolaisyhteisöjen määrä oli suuri, testaus karanteeni- ja rajoitusvyöhykkeiden ulkopuolella ei löytänyt merkkejä viruksesta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.