Covid-19 "erityinen" 19 bahtia kanaa ja riisiä on suuri hitti Nakluassa paikallisten asukkaiden keskuudessa

Naklua-

Nakluassa sijaitseva kana- ja riisikauppa on levinnyt thaimaalaisen sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun he alkoivat myydä 19 bahtia kanaa ja riisiä Imnom-liikkeen edessä.

  Ataphon Soisai, 30, puhui The Pattaya Newsin kanssa useiden asiakkaiden edessä eilen iltapäivällä, 25. tammikuuta 2021. Hän kertoi, että kauppa oli ollut avoinna vasta muutaman päivän Imnomin edessä ja ajatusprosessi oli esittää laadukasta kanaa ja riisiä "19 bahtia" Covid-19-hinnalla. Hän totesi, että riitti eron tekemiseen ja henkilöstönsä hoitamiseen, mutta todellinen tarkoitus oli auttaa Nakluan ja Pattayan alueella tällä hetkellä Covid-19-rajoitusten ja toimenpiteiden vuoksi kamppailevia ihmisiä.

Chonburi on edelleen "syvänpunainen" maakunta, ja se on tällä hetkellä erittäin kontrolloitu ja rajoitettu. Valtioneuvoston määräykset ovat myös sulkeneet monia liikepaikkoja ja avautuvatkin ovat pääosin hiljaisia ​​kotimaanmatkailijoiden puutteen vuoksi, koska maakuntaan pääsee vain piiriviranomaisten kirjallisella luvalla.

Tämän seurauksena Ataphonilla oli idea myydä "Covid-19"-kanaa ja riisiä 19 bahtilla, ja hänen mukaansa palaute on ollut loistava.

Sopimus on voimassa päivittäin klo 12-00, kunnes tilanne paranee Chonburissa ja Banglamungissa ja kaikki ovat tervetulleita Ataphonin mukaan. Asiakkaiden arvostelut ravintolassa olivat kaikki peukut pystyssä, kun toimittajiltamme kysyttiin eilen iltapäivällä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/