Rayong ilmoittaa kolmesta uudesta Covid-19-tapauksesta, vain tapauksia löydettiin itäisistä "korkean riskin" maakunnista tänään

Chonburi-

Rayongin kansanterveysosasto ilmoitti tänä iltapäivänä (20. tammikuuta) kolmesta uudesta vahvistetusta Covid-19-koronavirustapauksesta Rayongissa.

Rayongissa on nyt yhteensä 571 Covid-19-tapausta, joista yksi on kuollut. 45-vuotias mies työskenteli korkean riskin paikassa Rayongissa. Hänellä oli henkilökohtaisia ​​terveysongelmia, kuten diabetes ja sydänsairaus.

Näistä 571:stä 536 on thaimaalaisia ​​ja 35 ulkomaalaisia/siirtotyöläisiä. Näistä 571:stä 492 on löydetty.

Rayongin kuvernööri Channa Eiamsang kertoi tänään paikallisille tiedotusvälineille: "Tällä hetkellä kaikki uudet vahvistetut tapaukset ovat henkilöitä, jotka ovat saaneet tartunnan perheenjäseniltä asumalla yhdessä ja tapaamalla toisiaan ja joiden yhteystiedot on jäljitetty."

"Tältä osin maakunta voi pyytää aiemmin vahvistettujen tapausten lähikontakteja eristäytymään ja eristäytymään mahdollisimman paljon, varsinkin jos he asuvat monien muiden ihmisten kanssa."

"Jos et viihdy pidätettynä kotona, pyydä terveysviranomaiselta säilöönottopaikan (paikallisen karanteenin) tarjoamista, jotta vähennät mahdollisuutta levitä infektioita muille perheenjäsenille."

"Provinssi haluaa todeta, että vaikka tilanne Rayongissa on parempi, meidän on silti oltava varovaisia ​​ja lyötävä käsiä eri toimissa tiukasti."

"Älkää seurustelemasta suurissa ryhmissä, jotta Rayongin tilanne normalisoituisi mahdollisimman pian." Kuvernööri päätti tänään iltapäivällä.

Rayongin kuvernööri ei käsitellyt sitä, milloin erilaisia ​​toimenpiteitä ja rajoituksia, jotka liittyvät yritysten, kuten viihteen, hieronnan ja kuntoilun, sulkemiseen mahdollisesti poistettaisiin. Hän on aiemmin kertonut, että maakunta arvioi näitä toimenpiteitä myöhemmin tässä kuussa, mutta ne perustuvat maakunnan yleiseen Covid-19-tilanteeseen. Rayongissa sijaitsevat kolme tapausta olivat ainoat uudet vahvistetut tapaukset tänään neljässä "korkean riskin" itäisessä Chonburin, Tratin, Rayongin ja Chanthaburin provinssissa, koska yritysten omistajien ja työssäkäyvien asukkaiden puhelut, joissa pyydetään sulkemiseen liittyvien toimenpiteiden höllentämistä, lisääntyvät. .

Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Cha on todennut, että Thaimaan hallitus ei aio tarkistaa nykyisiä toimenpiteitä, jotka määrittelevät nämä maakunnat "korkean riskin" tasolle ennen kuun loppua, huolimatta lisääntyvistä kehotuksista tehdä niin.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.