Deli Factory nyt pehmeä avattiin Pattayassa

Pattaya, Thaimaa

Seuraava ei ole sponsoroitu tai mainos, vaan se on vain osa meneillään olevaa sarjaamme, jossa tarkastellaan, kuinka yritysten omistajat sopeutuvat tällä hetkellä toisella Covid-19-kierroksella Thaimaassa.

Thaimaa käy parhaillaan läpi toista Covid-19-tartuntojen kierrosta, ja viime vuosi on ollut erittäin vaikea monille yritysten omistajille Pattayalla ja Chonburilla matkailusta riippuvaisilla alueilla. Vaikeat ajat ovat kuitenkin inspiroineet monia muuttamaan liiketoimintamallejaan tai avaamaan uusia hankkeita, jotka keskittyvät Thaimaan tai ulkomailla asuviin vs. turisteihin.

Deli Factory on juuri sellainen, upouusi yritys, joka sijaitsee Soi Bongkot Soi 2 -alueella (katso kartta alla), joka palvelee Chonburin suuren ulkomaalaisen yhteisön tarpeita sekä tuoretta delityylistä ruokaa nauttivien Thaimaan kansalaisten tarpeita. niin paljon muutakin!

Paikka on tällä hetkellä pehmeässä avaustilassa, eikä sitä ole vielä avattu, mutta haluaisin kutsua paikalliset asukkaat tutustumaan heidän valikoimaansa herkkutarpeisiin. Tämä sisältää kaikki tuodut korkealuokkaiset leikkeleet ja juustot Italiasta, Espanjasta, Ranskasta, Englannista ja muista.

Tehdas sisältää myös paikallisia tuotteita ja kuivaustuotteita sekä englantilaista kuivaruokaa. Tuoreet keitetyt Ciabatta- ja Rosetta-leivät ovat saatavilla päivittäin noin klo 4 alkaen.

Koska he ovat tällä hetkellä pehmeässä avautumistilassa, he suunnittelevat lisäävänsä paljon muuta seuraavien viikkojen aikana ja arvostavat asiakkaiden palautetta ja ehdotuksia pehmeän avaamisen aikana. Muista, että henkilökuntaa koulutetaan edelleen, mutta he ovat keskittyneet asiakaspalveluun ja varmistamaan, että he tarjoavat paikalliselle yhteisölle kaikki herkkutarpeensa.

Aukoja muutetaan tällä hetkellä pehmeän aukioloajan aikana ja ne voivat muuttua, tarkista heiltä tarkat aukioloajat.

Aito deli-tyylinen tehdas on aina tervetullut lisä Pattayan monipuoliseen tarjontaan ja toivotamme heille onnea tulevalle kaudelle!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/