Venum Training Camp Thailand Pattayassa hakee apua Thaimaan hallitukselta talouskriisin ja Covid-19:ään liittyvän sulkemisen vuoksi

Pattaya-

Venum Training Camp Thailand Pattayassa hakee Thaimaan hallitukselta apua nykyisen talouskriisin selvittämiseksi Thaimaan toisen kierroksen Covid-19-tartuntojen vuoksi toivoen avaavansa liiketoimintansa uudelleen lähitulevaisuudessa.

Sasi Talerngphon, 26, on johtaja Venum Training Camp Thailandissa, joka sijaitsee Soi Kopailla Etelä-Pattayalla.

Hän kertoi The Pattaya Newsille: "Meillä on tällä hetkellä yli 15 nyrkkeilijää ilmoittautuneena kokopäiväisesti, mutta meillä ei ole tällä hetkellä suunniteltuja otteluita ansaitaksemme tuloja, koska hallitus on määrännyt Chonburin nyrkkeilysalien ja stadionien väliaikaisen sulkemisen."

"Pidämme kuitenkin nyrkkeilijöistämme huolta, vaikka nyrkkeilysalimme on väliaikaisesti suljettuna. Tarjoamme vähätuloisille välttämättömät tarpeet, kun he eivät voi harrastaa rakastamaansa urheilua." Sasi jatkoi.

”Myymme nyrkkeilytavaroita edelleen vähittäismyyntipisteenä tällä hetkellä, koska nyrkkeilijöillä ei ole laillista lupaa harjoitella tai esiintyä, mutta yleisö on toistaiseksi ollut vähän kiinnostunut ja potentiaalisten asiakkaiden määrä Chonburissa on tällä hetkellä rajoitettu matkustusrajoitusten ja puutteen vuoksi. ulkomaisista turisteista." Sasi huomautti

”Haluamme, että hallitus antaa meidän avata jopa pieniä, kontrolloituja salin osia opiskelijoille nyrkkeilyn opiskeluun, jotta voimme ansaita rahaa tai kertoa, milloin voimme avautua läpinäkyvästi. Olemme tällä hetkellä olleet suljettuina (monen muun Pattayan tapahtumapaikkojen kanssa) kolme viikkoa, eivätkä hallituksen virkamiehet ole vielä antaneet minkäänlaista suunnitelmaa tai aikataulua, milloin voimme avata jälleen. Covid-19-tapausten määrä Chonburissa on pudonnut lähes olemattomaan, mutta olemme edelleen suljettuina. Sasi lisäsi ja The Pattaya News huomautti, että Chonburi kirjasi nolla Covid-19-tapausta viimeisen 24 tunnin aikana.

Sasi ja hänen henkilökuntansa totesivat The Pattaya Newsille, että heidän toimialaansa ovat tuhonneet ulkomaanmatkustusrajoitukset ja ulkomaisten matkailijoiden puute, jotka olivat merkittävä osa heidän vierailijoistaan ​​viimeisen vuoden aikana. Ne jälleen sulkenut Covid-19:n toinen kierros on vaikuttanut heidän liiketoimintaansa entisestään, eikä virallisia ilmoituksia liikunta- ja kuntosaliteollisuudelle yleensä ole tullut. Epäviralliset työntekijät voivat hakea 3,500 XNUMX thaimaalaista bahtia kuukaudessa seuraavan kahden kuukauden ajan ja sosiaaliturvan saajat voivat hakea jopa XNUMX prosenttia päiväpalkasta, mikä auttaa, Sasi totesi, mutta ei riitä vuokran ja muiden laskujen maksamiseen.

Chonburin kansanterveyskomitea ilmoitti thaimaalaiselle lehdistölle aiemmin tällä viikolla, että he ymmärtävät heidän sanojensa mukaan paikallisten yritysten omistajien äärimmäisen vaikeuden ja tuskan ja että he löystävät ja höllentävät rajoituksia mahdollisimman pian. Terveysministeriö suorittaa parhaillaan kohdennettuja massatestejä Chonburin ympärillä yrittääkseen selvittää, onko maakunnassa edelleen piilotettuja oireettomia Covid-19-kantajia. Chonburin kuvernööri on ilmoittanut lehdistölle, että hän tarkastelee joitakin rajoituksia todennäköisesti kuun loppuun mennessä, mutta tämä ei ole lupaus liiketoiminnan uudelleen avaamisesta, varsinkaan jos Covid-19-tapauksia havaitaan edelleen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.