Rayong ilmoittaa yhdestä uudesta Covid-19-tapauksesta, uudet tapaukset vähenevät

Rayong-

Rayongin kansanterveysosasto ilmoitti tänä iltapäivänä (18. tammikuuta) yhdestä uudesta vahvistetusta Covid-19-koronavirustapauksesta Rayongissa.

Rayongissa on nyt yhteensä 565 Covid-19-tapausta, joista yksi on kuollut. 45-vuotias mies työskenteli riskialttiissa paikassa Rayongissa. Hänellä oli henkilökohtaisia ​​terveysongelmia, kuten diabetes ja sydänsairaus.

Näistä 565:stä 530 on thaimaalaisia ​​ja 35 ulkomaalaisia/siirtotyöläisiä.

Rayongin kuvernööri Channa Eiamsang kertoi paikalliselle medialle: "Huomaa, että maakunta työskentelee parhaillaan aktiivisen tapausten etsintäsuunnitelman parissa, joka tarkistaa eri riskiryhmien riskitason."

– Maakunta vahvisti, että kaikki kotona (kotikaranteeni) ja muissa paikoissa (paikallinen karanteeni) pidätetyt eivät ole tartunnan saaneita potilaita ja olemme tarkastaneet kaikki aikaisempien potilaiden lähikontaktit. Tämän seurauksena siirrymme nyt aktiiviseen tapausten etsintään."

"Ihmiset ja naapurit, jotka oleskelevat pidätysalueiden ja kenttäsairaaloiden lähellä, älkää huolestuko siitä." Kuvernööri jatkoi.

"Maakuntien toimenpiteet ohjaavat riskiryhmiin kuuluvat ihmiset tarkkailemaan oireita erikseen, jotta infektioiden leviämisen mahdollisuus pienenee."

"Anteliaisuus toistensa auttamiseksi, uuden normaalin elämän eläminen ja toimenpiteiden tiukka noudattaminen auttavat meitä voittamaan tämän tilanteen." Kuvernööri päätti.

Kuvernööri ei kommentoinut, milloin useiden bisnespaikkojen tällä hetkellä sulkevia ja kotimaanmatkailijoiden suosimaan maakuntaan matkustamisen lopettamista koskevia rajoituksia puretaan, totesi vain, että tilanteen seurantaa jatketaan.

Kuvernööri ei myöskään perehtynyt siihen, mikä riskiryhmään kuului, mutta sen uskotaan ensisijaisesti olevan laittomille uhkapelaajille alttiina olevia ja siirtotyöläisiä, jotka asuvat tiheästi pakatuissa yhteisöissä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.