Pattayan ihmiskaupan ja lasten hyväksikäytön vastainen Baan Kruja -keskus pyytää yleisön apua

Pattaya -

Toimittajan huomautus: Seuraava on Baan Krujan avunpyyntö/lehdistötiedote. Pattaya News ei ole heidän sponsoroituaan tai virallisesti kumppanuuteensa. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Pattayan alueen ihmiskaupan ja lasten hyväksikäytön vastainen Baan Kruja -keskus tarvitsee apua Covid-19-pandemian vuoksi ja on esittänyt julkisen avunpyynnön.

Palisorn Noja, ihmiskaupan ja lasten hyväksikäytön vastaisen keskuksen johtaja Chonburin alueella (Baan Kruja), puhui paikallisen Thaimaan median kanssa eilen 17. tammikuuta 2021.

"Covid-19-tilanteen vuoksi olemme seuranneet hallituksen toimenpiteitä säätiön sulkemiseksi estääksemme viruksen mahdollisen leviämisen Thaimaan meneillään olevan toisen tartuntakierroksen aikana."

”Edessämme on paljon pandemian vaikutuksia, sillä säännölliset kannattajamme, jotka matkustivat lahjoittamaan ja tukemaan keskustaa, eivät pääse nyt sisään. Chonburi on erittäin valvottu vyöhyke, ja monet suurimmista tukijoistamme eivät voi matkustaa tällä hetkellä.

”Nyt olemme kasvaneet noin 50 lapseksi 36 lapsesta viime vuonna Covid19:n ympärillä vallinneen talouskriisin vuoksi, joka valitettavasti on saanut useammat vanhemmat hylkäämään ja pahoinpitelemään lapsiaan kaikkialla Thaimaassa. Lisäksi niin monien paikallisten yritysten sulkeuduttua olemme menettäneet monia yritystukijoitamme." Herra Noja jatkoi.

"Joka tahansa, joka haluaa tukea meitä, voi kuitenkin lahjoittaa lapsillemme ruokaa ja tarvittavia tavaroita Banglamungin keskuksemme portilla, joka löytyy Google Mapsista. Henkilökuntamme noutaa tavarat." Herra Noja päätti.

"Tukijat, jotka eivät pysty lahjoittamaan esineitä, voivat lahjoittaa suoraan pankkitilillemme Kasikorn Bankissa 006 1 23489 6." (Tili nimi: ศูนย์ ต่อต้าน การ ค้า มนุษย์ และ การ ล่วง ละเมิด ทาง เพศ (ศตคด.) โดย มูลนิธิพัฒนาการ คุ้มครอง เด็ก)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.