Uskontoasioiden pääjohtaja rohkaisee thaimaalaisia ​​buddhalaisia ​​rukoilemaan intensiivisesti taistelemaan Covid-19-kriisiä vastaan

Kansallinen -

Uskonnollisten asioiden osaston pääjohtaja rohkaisee kaikkia buddhalaisia ​​rukoilemaan terveen mielentilan rakentamiseksi taistelemaan erilaisia ​​Covid-19-koronaviruksen aiheuttamia ongelmia vastaan.

Kriengsak Bunprasit kulttuuriministeriön uskonnollisten asioiden osastosta kertoi toimittajille, että ministeriö on antanut politiikan pidättäytyä järjestämästä toimintaa temppeleissä Covid-19:n toisen aallon vuoksi.

Sheikhul Islam Office julkaisi myös ilmoituksen, että se pidättäytyy rukoilemasta perjantaisin, suorittamasta ryhmätoimintoja ja vierailemasta moskeijoissa 28 provinssin korkeimmilla valvonta-alueilla, pääjohtajan mukaan.

Hän jatkoi, että vaikka ministeriön on pidättäydyttävä kaikesta toiminnasta, johon liittyy ryhmiä temppeleissä, monet ihmiset ovat myös menettäneet liiketoimintansa ja työpaikkansa ja jotkut jopa masentuivat Covid-19-pandemian aiheuttaman taloudellisen epävakauden aikana.

Siksi hän haluaisi kutsua ihmisiä rukoilemaan ja lausumaan lauluja saadakseen ne ulkoa, koska rukouksia voidaan tehdä milloin tahansa ja missä tahansa.

Kriengsak sanoi lausuessaan mielipiteensä: ”Kun kohtaat erilaisia ​​ongelmia elämässäsi, rukoileminen rauhoittaa mielesi ja saat apua pyhiltä voimilta, jotka aina suojelevat sinua. Rukoileminen lisää myös omaa onnea, mielenrauhaa, itsekeskeisyyttä ja viisautta ajatella ja tehdä asioita elämässä.”

"Haluaisin suositella 'Dhammacakkappavattana Sutta', joka on laulu, joka antaa voimaa taistella voitosta kaikista esteistä, ongelmista ja katastrofeista, ja 'Potchangkaparit Sutta', joka on Buddhan opetuksia sydämesi valaisemisesta ja puhdistamisesta. ja auttaa poistamaan taudin", hän päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.