Thaimaalaiset veljet pidätettiin Pohjois-Thaimaassa, koska he olivat harjoittaneet seksikauppaa lähettämällä thaimaalaisia ​​naisia ​​Bruneihin

Pohjois-Thaimaa -

Väitetyistä thaimaalaisista huijareista koostuva perhe pidätettiin Pohjois-Thaimaassa tänään, tammikuun 13. päivänä, sen jälkeen, kun hänen kerrottiin johtaneen seksikauppaoperaatiota, johon kuului naispuolisten "hierojien" lähettäminen Bruneihin.

Epäillyt olivat Somchai Sukson, 55, ja Rachen Suksorn, 49. Somchai pidätettiin Chiang Raissa, kun taas hänen veljensä pidätettiin Nanin maakunnassa. Molemmat otettiin rikostuomioistuimen pidätysmääräyksen alaisena väitetystä yhteisestä salaliitosta ihmiskaupan harjoittamiseksi yli kolmen ihmisen kanssa käyttämällä hyväksi laitonta prostituutiota.

Pari väitettyä naisuhria, joiden nimiä ei julkistettu toimitukseksemme mukaisesti, oli valittanut Thaimaan Brunein suurlähetystöön ja kertonut, että Suksonin perhe suostutteli heidät työskentelemään hierojina Bruneissa ja ansaitsisi noin 100,000 200,000-XNUMX XNUMX bahtia. kuukaudessa ilmaisella ruoalla, majoituksella ja hyvällä elämänlaadulla.

Kuitenkin, kun he olivat sopineet ja saapuneet Bandar Seri Begawaniin Bruneihin, heidät pakotettiin prostituutioon. Elinoloja ja palkkaa ei myöskään kerrottu heidän lausunnon mukaan.

Molempia ei kuulemma päästetty palaamaan Thaimaahan ja heidät pakotettiin työskentelemään ikävästi, vaikka he olivat epäterveellisissä olosuhteissa, kuten uhrit väittivät, kunnes Thaimaan Brunein suurlähetystölle ilmoitettiin heidän tapauksestaan ​​ja sovittiin paikallisen poliisin kanssa pidättämään yksi väitetyt huijarit.

Lisätutkinta johti myös toisen huijarin kiinniottoon, joka on nyt vangittuna Klong Premin vankilassa, ja kahden muun jäsenen, Somchain ja Suksornin, pidättämiseen tänä aamuna.

Epäillyt ovat toistaiseksi kiistäneet syytteet.

Kuva: Daily News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.