AIKAjana: Markkinat, hierontaliike, Si Racha, Panat Nikhom tiedottavat paikoissa vierailleille vahvistetuista tapauksista, suurin osa Si Rachassa

Chonburi-

Chonburi Public Heath Office on tänä iltapäivänä (11. tammikuuta) julkaissut päivitetyn aikajanan tiedottaakseen ihmisille, jotka kävivät Si Rachassa ja Panat Nikhomissa viime kuussa ja tässä kuussa ilmoittaakseen terveysviranomaisille ja seuratakseen terveyttäsi.

(Toimittajan huomautus: Tiedämme, että jotkin aikakehykset ja paikat ovat epämääräisiä / outoja, tämä on tähän mennessä annettu tieto.)

  1. Khao Payom Jerm Jomphon Roadilla (vastapäätä Noo Maidue -baari) 24. joulukuutath joulukuuhun 30th klo 1–00.
  2. Suuret ruokamarkkinat Nong Yaiboo Roadilla Nong Khamissa, Si Rachassa 31. joulukuutast klo 9–00.
  3. Si Nuan Market (pesä Nern Hin PTT -huoltoasemalle) Nong Heangissa, Panat Nikhomissa 1. tammikuutast klo 4–30 – 5. tammikuutath klo 4–40.
  4. Neko 47 hierontaliike Si Racha Nakhon Road Soi 3:ssa Si Rachassa 1. tammikuutast klo 1–30.
  5. Tesco Market Panat Nikhomissa (vastapäätä Tum Mawartin temppeliä) 2. tammikuutand klo 9-00.
  6. Ao Udom kupolimarkkinat Thung Sukhlassa, Si Rachassa 3. tammikuutard klo 5–00.
  7. Si Racha Municipality Market Jom Jermphon Roadilla Si Rachassa 6. tammikuutath tammikuulle 10th klo 6–00

Jos jollain on ongelmia hengitystieoireiden ja/tai kuumeen kanssa 14 päivän kuluessa siitä, kun hän oli käynyt näissä paikoissa, hänen on mentävä sairaalaan Chonburin kansanterveysviraston mukaan.

Ilmoita sairaalalle, että kävit samassa paikassa kuin Covid-19-varmistettu tapaus, he jatkoivat.

Kuva: Trips with Dolls Facebook-sivu

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.