Jomtien Sauna vaihtuu väliaikaisesti ravintolaksi hallituksen Covid-19-rajoitusten vuoksi, kysyy, miten hallitus aikoo tukea pienyrittäjiä

Chonburi -

Jomtien Saunan omistaja on joutunut vaihtamaan tilapäisesti liiketoimintansa ravintolaksi sen jälkeen, kun uusi Covid-19-tartuntojen sarja aiheutti useita rajoituksia Chonburin alueella, mikä pääasiallisesti määräsi heidät sulkemaan suositun uima-altaan ja saunansa huolimatta kaikista Covid-19-varotoimenpiteistä. henkilökunnan mukaan.

Jomtien Sauna sijaitsee Soi Wat Boonkanjanaramissa Banglamungissa. Ne ovat tällä hetkellä avoinna ravintolana päivittäin klo 11-00, kunnes hallitus lieventää rajoituksia ja sallii niiden avata uudelleen täyden saunan ja uima-altaan muodossa.

Rouva Sudarat Sinyorini, 46, omistaja kertoi The Pattaya Newsille haastattelussa eilen iltapäivällä ”Sauna on ollut auki kahdeksan vuotta ja olemme aina olleet kiireinen ja suosittu paikka, mutta Covid-19-tilanne ja tarkemmin sanottuna hallituksen määräykset Liiketoimintamme on ensimmäistä kertaa historiassamme asettanut meidät erittäin vaikeaan asemaan ilman omaa syytämme."

”Covid-19:n ensimmäisessä aallossa olimme väliaikaisesti joutuneet sulkemaan kolmeksi kuukaudeksi hallituksen määräyksestä. Tämä rasitti talouttamme pahasti, mutta selvisimme tästä vaikeasta tilanteesta, toivoen asioiden paranevan. Tässä olemme kuitenkin melkein seitsemän kuukautta myöhemmin, ja hallitus on jälleen sulkenut meidät ilman omaa syytämme. Olen seurannut uutisia tiiviisti, eikä Covid-19-tapauksia tai -klustereita ole löydetty saunoihin ja uima-altaisiin, mutta ne sulkevat nämä kohteet jatkuvasti huolimatta siitä, että noudatamme kaikkia mahdollisia toimenpiteitä henkilöstömme ja asiakkaidemme suojelemiseksi. Sudarat jatkoi.

”Ensimmäisen Covid-19-sulkukierroksen jälkeen avasimme uudelleen, mutta ulkomaisia ​​asiakkaita meillä ei nyt ole juurikaan, koska rajat ovat olleet käytännössä kiinni viime vuoden maaliskuusta lähtien ulkomaalaisilta turisteilta. Suurin osa asiakkaistamme on nyt paikallisia thaimaalaisia ​​ja asiointi on ollut vaikeaa, mutta selvisimme kuitenkin.

”Olemme joutuneet nyt sulkemaan tilapäisesti saunan ja avaamaan ravintolan taistelemaan tänä vaikeana aikana. Monet kanta-asiakkaamme eivät kuitenkaan ole tietoisia ruokidemme laadusta tai eivät tule paikalle, koska ajattelemme, että meidän on suljettava jokainen palvelu, joten haluamme varmistaa viestin, että voit silti tulla nauttimaan herkullisista ruoistamme ja hampurilaisia ​​tänä aikana." Sudarat lisäsi.

Herkullista thaimaalaista ruokaa Jomtien Saunassa

"Olemme huolissamme siitä, että tämän viimeisimmän sulkemistoimenpiteen takana ei ole loppupeliä tai yleissuunnitelmaa, emmekä ole nähneet hallituksen johtajien todellista sitoutumista auttamaan yritysten omistajia ja heidän työntekijöitään, jotka ovat joutuneet lopettamaan yrityksensä ilman syytä. heidän oma. Olemme valmiita, halukkaita ja kykeneviä noudattamaan kaikkia Covid-19-suojatoimenpiteitä, mukaan lukien maskin käyttö, sosiaalinen etäisyys, lämpötilatarkastukset, pakollinen käsien desinfiointi, suurten ryhmien karkottaminen, laitteiden ja pintojen asianmukainen desinfiointi ja puhdistus jne. avata uudelleen." Sudarat päätti.

Jomtien Saunaburgeri

Haluatko kertoa tarinasi siitä, kuinka pakolliset yritysten sulkemiset ovat aiheuttaneet sinulle ja perheellesi ongelmia? Ota yhteyttä osoitteessa Pattayanewseditor@gmail.com ja anna meidän kertoa tarinasi.

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.4 (5 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.