Thaimaan kuluttajien luottamus alhaisimmillaan sitten elokuun, miljardeja menetetään, jos Covid-19-tilanne ei ratkea, UTCC:n tutkimuksen mukaan

KUVA: Dailynews

Kansallinen -

University of the Thai Chamber of Commerce (UTCC) arvioi, että Thaimaan hypoteettinen yhdestä kolmeen kuukautta kestävä sulku voi menettää taloudellisesti miljardeja bahteja, jos Thaimaan hallitus ei pysty tukemaan taloudellisesti maan heikkenevää taloutta.

Yliopiston rehtori ja talousasiantuntija tohtori Thanawat Phonvichai paljasti tänään 7. tammikuuta, että Thaimaan kuluttajien luottamusindeksi joulukuussa 2020 on laskenut ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen ja yleinen kuluttajien luottamusindeksi on pudonnut alimmalle tasolle viiteen kuukauteen. elokuusta 2020 lähtien.

KUVA: Dailynews

Tämä johtuu tuloksen mukaan kuluttajien huolesta uudesta koronavirusepidemiasta sekä huolesta talouden elpymisestä ja tulevasta työttömyydestä.

UTCC:n talous- ja elinkeinoennustekeskuksen indeksiluvulla on viimeisten viiden kuukauden alhaisin indeksi, ja se arvioi, että kuluttajat jatkaisivat merkittävästi kuluttamatta jättämistä vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen ajan, kunnes maan koronavirustilanne on elpynyt.

KUVA: Infoquest

Lisäksi Talousennustekeskus on arvioinut Covid-19-tilanteen vaikutuksen Thaimaan talouteen useiden vaiheiden hypoteesilla pehmeästä rajoituksesta kuukauden, kahden kuukauden ja kolmen kuukauden kovaan sulkemiseen.

Hypoteesin perusteella tilanteen hallinta eli lockdown vaikuttaisi talouteen 1.01 miljardista 6.02 miljardiin kuukaudessa, mikä johtaisi negatiiviseen BKT:hen 0.63-3.75 prosentista ensimmäisellä neljänneksellä sekä kotitalouksien velkaantumiseen.

Jos hallitus kuitenkin pystyisi antamaan rahaa kansantalouden tukemiseen 2-3 miljardilla bahtilla ja pystyisi hallitsemaan tilanteen vähintään kolmessa kuukaudessa, Thaimaan talouden vakaus elpyisi hieman.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.