Koh Si-Chang, Pattaya Passitoimisto suljettiin Chonburin kuvernöörin määräyksestä

Chonburi-

Chonburin kuvernööri Pakarathorn Thienchai on julkaissut uuden tilauksen Chonburin provinssin sosiaalisen median sivun kautta vain hetki sitten.

Tämä uusi tilaus koskee kolmea asiaa:

1. Si Rachan piirin Chao Phraya Surasakin kunnan toimisto suljetaan tilapäisesti, kunnes tilanne on ratkaistu Covid-19:n kanssa.

2. Pattaya Passport -toimisto on suljettu kaikilta palveluilta, kunnes tilanne paranee Covid-19:n myötä.

3. Lukijoillemme tärkeintä on, että Koh Si Chang on suljettu ulkomailta 6. tammikuuta 2021 ja vähintään 19. tammikuuta 2021 välisenä aikana. Saarella tällä hetkellä oleskelevia vieraita ja turisteja pyydetään lähtemään, samoin kuin Koh. Larn muutama päivä sitten.

Kuvan luotto: Trip101.com

Tilaus thai-kielellä on alla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/