Oikeusministeri esittelee ennustavia ammatillisia oppitunteja työpaikkojen luomiseksi vangeille pidätyksen jälkeen

Kansallinen -

Oikeusministeri Somsak Thepsuthin ehdotti eilen 4. tammikuuta ajatusta astrologian aineista vankilatunneilla ammatillisiin tarkoituksiin luodakseen vankeille ennustajan ammatin vangitsemisen jälkeen.

Ministeri totesi eilen vankeuslautakunnan vuosikokouksessa, että 35 prosenttia vangeista haluaa tehdä työtä, mutta heillä ei ole työtä tehtävänä vankeusrangaistuksen päättymisen jälkeen, kun taas noin 15 prosenttia heistä ei ollut suunnitellut työskentelyä ja oli valmis uusiutumaan. vankila on tarjonnut heille riittävästi suojaa ja ruokaa.

– Asiasta on keskusteltava vakavasti. Meidän on yritettävä tehdä jokaiselle vangille jotain tuottavaa uran luomisen kannalta, kuten kasvattaa kanoja kukkotaistelua varten. Tämä saattaa vaikuttaa uhkapelaamiselta, mutta työ voi olla hyödyllistä säilyttää jotain perinteistä", hän lisäsi.

Tällä hetkellä vangeille opetetaan taitavasti monia ammatteja riippuen siitä, mitä he pitävät, kuten istutus, sadonkorjuu ja karjankasvatus. Ministeri kuitenkin mainitsi juuri uuden ajatuksen ennustamisoppitunneista perustellen sitä vähäsijoituksineen, mutta maassa erittäin suositun uran.

Korjauslautakuntaa kehotettiin suunnittelemaan astrologian ja ennustamisen opiskelua vankilassa. Vankien, jotka haluavat tulla ennustajiksi, tulee meditoida ja lukea astrologiakirjoja.

"Tästä lähtien ennustamistunnit lisätään vankeusurakursseihin, koska ne vaativat erittäin vähän investointeja, vain noin 500 bahtia kahdelle tarot-korttipakalle. Vankeuslautakunnan tulee valmistautua astrologian ja ennustamisen kursseille vangeille, jotka haluavat ennustajaksi." Somsak päätti.

Kuva: oikeusministeriö

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.