Chonburi ilmoittaa 50 uudesta paikallisesta Covid-tartuntatapauksesta – 19, suurin osa Si Rachassa

Chonburi -

Chonburin kansanterveystoimisto myöhään tänä iltapäivänä (5. tammikuuta) on ilmoittanut 50 uudesta vahvistetusta paikallisesta Covid-tartunnasta – 19.

Näistä 50 tapauksesta 32 on Si Rachassa, 6 Mueang Chonburissa, 5 Ban Bueangissa, 4 Banglamungissa (Pattayan alueella), 2 lähellä Rayongia ja 1 Panat Nikhomissa. Yhteensä 29 miestä ja 21 naista.

Tässä uudessa infektiosarjassa vahvistettujen Chonburi-tapausten kokonaismäärä on nyt 390, joista yksi on aiemmin raportoitu, 47-vuotias thaimaalainen nainen, jolla oli aiempia terveysongelmia.

Näistä 390:stä 389 on hoidossa sairaalassa/karanteenissa. Thaimaassa on käytäntö, jonka mukaan oireettomia potilaita, joita on enemmistö, on tarkkailtava ja hoidettava, kunnes he ovat poistuneet viruksesta, eivätkä he saa eristyä kotona.

Näistä 390:stä 201 on Banglamungissa, 121 Si Rachassa, 29 Mueang Chonburissa, 12 Ban Buengissa, 12 Rayongissa, 10 Sattahipissa ja 5 Panat Nikhomissa.

Chonburin maakunnan terveysviraston mukaan näiden uusien tapausten aikataulut julkaistaan ​​joko myöhään tänä iltana tai varhain huomenna aamulla.

Eilen (4th) Chonburin kansanterveysvirasto on ilmoittanut 35 uudesta vahvistetusta Covid-19-tartuntatapauksesta paikallisesti.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

Chonburi ilmoittaa 35 uudesta paikallisesta Covid-tartuntatapauksesta – 19, useimmat Banglamungissa ja Si Rachassa

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu tai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.