Rayongin viranomaiset löytävät ja takavarikoivat 55 laitonta peliautomaattia maakunnassa

Rayong-

Lainvalvontaviranomaiset yhdessä Rayongin kuvernöörin kanssa esittelivät 55 laitonta peliautomaattia tänä iltapäivänä lehdistötilaisuudessa Rayongin maakunnan poliisin piiritoimiston edessä.

Tämä seurasi määrättyä laitonta uhkapelaamista koskevaa tukahduttamista sen jälkeen, kun alueen laittomista rahapelilaitoksista ilmaantui joukko Covid-19-tartuntoja ilman, että sillä ei väitetty olevan Covid-19:n ehkäisytoimenpiteitä. Tukahduttaminen johti myös Rayongin provinssin entisen poliisipäällikön siirtoon sen jälkeen, kun hän väitti kuuluisasti, ettei provinssissa ollut laittomia uhkapelilaitoksia ja että uutiset, joissa kerrottiin, että jopa terveysviranomaiset olivat peräisin, olivat "valeuutisia".

Rayongin kuvernööri Channa Iamsang yhdessä kenraaliluutnantti Virajiraweeran ja everstiluutnantti Mana Inpitak johti lehdistötilaisuuden tänään.

Everstiluutnantti Mana sanoi, että poliisit käyttivät huolestuneiden kansalaisten vihjeitä Covid-19:n mahdollisesta leviämisestä löytääkseen väitetyt laittomat laitokset ja koneet, ja he olivat toistaiseksi tunnistaneet 45 epäiltyä 28 eri paikassa.

Mana totesi myös, että Rayongin poliisit olivat sitoutuneet tukahduttamaan sekä Covid-19:n maakunnassa että laittoman uhkapelin. Hän ei kertonut, mitä takavarikoiduille peliautomaateille tapahtuisi.

Valokuvat: Naewna

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/