Chonburin kuvernööri julkaisee viimeisimmän sulkemisen, rajoitusmääräykset Covid 19 -varotoimet, monia muutoksia tehty

Chonburi-

Chonburin kuvernööri julkaisi käskyn tänä iltana (4. tammikuutath) auttaa hallitsemaan Covid-19-koronavirusta Chonburissa tarkasti valvotuissa provinsseissa. Ilmoitus koskee KAIKKIA Chonburin alueita, vaikka Covid-19-tapauksissa piirit on edelleen jaettu valvontavyöhykkeisiin. Muutoksia on monia, ota aikaa lukeaksesi ja ymmärtääksesi. Jos olet epävarma, voiko tapahtumapaikkasi avata tai jos sitä ei ole luettelossa, soita kaupungin puhelinkeskukseen numeroon 1337.

  1. Peruutettu edellinen tilaus Chonburin taudinvalvontakomitealta. Valvontavyöhykkeet ovat tällä hetkellä: 1. Korkein valvonta-alue (punainen) on Bang Lamungin alue ja Si Rachan piiri. Valvonta-alue (oranssi) on Mueang Chonburi District ja Sattahip District. Korkein valvonta-alue (keltainen) on Ban Bueang District. Valvontaalueet ovat (vihreät), nimittäin Phan Thongin alue, Ban Phanat Nikhomin alue, Bo Thongin alue, Nong Yain alue, Koh Chanin alue ja Koh Si Changin alue.
  2. Nämä tällä listalla olevat paikat ovat SULJETTU.

  • Â Viihdepaikat (baarit, yökerhot, pubit, karaoke, tanssipaikat, gogo-baarit, emäntäbaarit, herrasmiesklubit ja vastaavat paikat)
  • Lailliset kanataistelut / kalataistelut / härkätaistelut / nyrkkeily / uhkapelit
  • Jokaisen 24 tuntia avoinna olevan lähikaupan on suljettava klo 10–00.
  • Jokaisen sekä valtion että yksityisen oppilaitoksen on suljettava, mukaan lukien yksityiset opettajat.
  • Sulje julkiset uima-altaat, huvipuistot sekä sisä- että ulkotiloissa, mukaan lukien leikkikentät toreilla. (Jos asuntoalueesi, asuntosi jne. pitää uima-altaasi julkisena ja melkein kaikki niin tekevät, se on suljettava. Hotellien uima-altaat ovat suljettuja ja niitä pidetään julkisina.)
  • Taimitarhat, päiväkodit ja vanhustenhoitopaikat (paitsi vakituiset asunnot, joissa yöpyminen)
  • Amulettimarkkinat, temppelimessut
  • Elokuvateattereita, kabareeesityksiä, live-esityksiä ja teattereita
  • Snooker ja biljardi, keilailu, luistelu, rullaluistelu ja muut vastaavat ryhmäviihdetoiminnot.
  • Hierontaliikkeet, kylpylät, kauneusklinikat (myös sairaaloissa) ja tatuointiliikkeet. (Katso alta kynnet ja parturit)
  • Saunat ja hieronnat saippualla (Saippuat).
  • INDOOR (katso alla) kuntokeskukset ja kuntosalit. (Jos asunnot ja hotellit ovat julkisia, ne on suljettava, saattaa riippua asunnon johdosta)
  • Pelit ja nettikahvilat, pelihallit ja leikkipaikat, tietokonetapaamisalueet jne.
  • Kokoushuonepalvelut, juhlasalit, konferenssit, muut vastaavat ryhmien kokoontumiset

3. Alla olevat paikat voidaan avata, mutta korkeilla Covid-19-suojausmittauksilla:

  • Ravintola- tai juomakaupat, ruokamyyjät ja -kojut, ruokapihat, kahvilat voidaan avata ja syödä sisällä alkaen 6–00.. Muut tuon ajan ajat voidaan avata, mutta vain take away. Lisäksi alkoholia EI saa juoda sisällä ja sitä voi ostaa vain take awayna.
  • Tavaratalot, ostoskeskukset ja yhteisökeskukset saavat avata, mukaan lukien vähittäiskaupat, asianmukaisin Covid-19-toimenpitein.
  • Yleiset puistot, rannat, liikuntapuistot, julkiset ulkoleikkipaikat, ei markkinoilla, urheilustadionit (ei väkijoukkoja tai kokoontumisia varten, harjoittelua varten), OUTDOOR kuntosaleja tai ulkoliikuntapaikkoja voidaan avata, mutta sosiaalisen etäisyyden säännöillä ja vahvoilla Covid-19-toimenpiteillä. (Aiemmin suljetussa osiossa mainittiin nyrkkeilyn olevan edelleen kiinni, mutta haemme kuitenkin selvyyttä tai ehdotamme omistajia soittamaan kaupungintaloon numeroon 1337 selvyyden vuoksi.)
  • Vähittäiskaupat/pienet tukkuliikkeet, markkinat, kelluvat markkinat vahvoilla Covid-19-toimenpiteillä.
  • Tukku- tai suuret tukkuliikkeet vahvoilla Covid-19-toimenpiteillä.
  • Miesten ja naisten hiusten kauneushoitolat ja kynsikylpylät palvelevat vain enintään kaksi tuntia per asiakas. Muut asiakkaat eivät saa odottaa sisällä, varauksia suositellaan.
  • Päiväkoti- ja vanhustenhoitopaikat vain yöpymiseen vakituisesti
  • Golfkentät (kerhotalot ja suihkutilat pyydetään sulkemaan).
  • Lemmikkieläinten hoitokylpylä ja klinikat.
  • Ulkoeläintarhat tai paikat, joissa järjestetään eläinnäyttelyitä, voivat avautua.
  • Hotellit ovat auki, vaikka kuntosalit ja uima-altaat suljetaan ja kokoontumistilat, kuten konferenssitilat.

4. Kaikkien on käytettävä naamioita ulkona käydessään koko ajan. Maskin käyttämättä jättämisestä voi seurata jopa 20,000 XNUMX bahtin sakko! Tämä on Chonburin tautikomitean mukaan toimeksianto eikä ehdotus.

5. Hyväksy paikallisen komitean vapaaehtoisten Koh Larnin mittaukset. Tämä tarkoittaa, että Koh Larn on suljettu ulkomailta tammikuun 5. ja vähintään 20. tammikuuta välisenä aikana. Koh Si Chang on avoinna terveysmittauksin.

6. Ihmisiä pyydetään olemaan matkustamatta provinssin poikki muutoin kuin hätä- tai kiireellisistä syistä todisteiden ja asiakirjojen kanssa, jotka todistavat heidän tarvitsemansa matkan sekä että he asuvat Chonburissa. Siellä on satunnaisia ​​tarkistuspisteitä.

Suuret kokoontumiset, tapahtumat, joukkokokoukset jne. on kielletty. (Tämä kuuluu kansallisten määräysten piiriin.)

Käskyn rikkojaa tuomitaan enintään 100,000 XNUMX bahtin sakolla tai enintään vuodeksi vankeuteen tai molempiin.

Määräys tulee voimaan 4. tammikuuta toistaiseksi. Jos olet epävarma, voiko yrityksesi avata, jos et ole luettelossa (Huomasimme kalastuspuistoja ja ampumaradoja puuttuvan) tai mitä toimenpiteitä sinun tulee tehdä, soita Pattayan puhelinkeskukseen numeroon 1337. Tämä luettelo on Tietenkin voi muuttua uusien tilausten myötä, jotka käännetään ja päivitetään mahdollisimman nopeasti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu tai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (4 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.