Kansanterveysministeriö ehdottaa "tiukkoja matkustusrajoituksia ja tiukempia toimenpiteitä" Chonburille, Rayongille ja Chanthaburille

Thaimaa-

Kansanterveysministeriö aikoo ehdottaa tiukkoja uusia rajoituksia, erityisesti matkustamista, Rayongille, Chonburille (Pattayan koti) ja Chanthaburille, varakansanterveysministeri Satit Pitutachan mukaan.

Nämä olisivat tiukempia lisätoimenpiteitä CCSA-ehdotuksen yläpuolella, josta raportoimme tänä aamuna 28 korkean riskin maakunnassa. Lue siitä lisää täältä.

Mr. Satit sanoi, että hän ehdottaa kovempia toimenpiteitä Thaimaan pääministerille Prayut Chan O'Challe myöhemmin tänä viikonloppuna, mahdollisesti jo tänä iltana. Jos toimenpiteet hyväksytään, ne voidaan toteuttaa ensi viikon alussa.

Toimenpiteet rajoittaisivat olennaisesti matkustamista (virkamiehet haluavat välttää sanan lukitus, mutta toimenpiteet olisivat samanlaisia) Chonburiin, Rayongiin ja Chanthaburiin ja sieltä pois, ellei viranomaisilla ole kiireellistä tarvetta vähintään 28 päivän ajan.

Sati sanoi, että tämä tukkiisi moottoritien ja kaikki suuret tiet maakuntien sisällä ja sieltä pois, ja he työskentelevät paikallisten asukkaiden kanssa rajoittaakseen pääsyä pienille teille.

Tiukat tarkastuspisteet pystyttäisiin pysäyttämään kaikki vierailijat ilman kiireellisiä asioita ja estämään asukkaita lähtemästä.

Satitin lausunnot esitettiin lehdistötilaisuudessa kenttäsairaalassa Chonburissa tänä iltapäivänä, kun hän vieraili alueella tarkastamassa terveys- ja turvallisuusmittauksia. Hän sanoi, että suurin syy Rayongin ja Chonburin suureen tartuntarypäleeseen liittyi lähes kaikki laittomiin uhkapeleihin. Tämän seurauksena monet asianosaisten yhteydenotot välttelivät edelleen viranomaisia ​​ja niitä oli vaikea jäljittää, mikä johti useampaan tapaukseen, vaikka viranomaiset vakuuttivat asianosaisille, ettei laittomaan uhkapelaamiseen liittyvää syytettä nostettaisi.

Pattaya News pitää sinut ajan tasalla, meneekö tämä toimenpide läpi ja mitä se tarkoittaa paikallisille asukkaille. Koska asia on toistaiseksi vain ehdotus, ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa siitä, millä syillä vaikutusalueilta poistumiseen tai niihin pääsyyn tai siihen liittyvään prosessiin voitaisiin käyttää.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.67 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/