Thaimaa ilmoittaa 216 uudesta vahvistetusta Covid-19-tapauksesta, yksi lisäkuolema

Bangkok, Thaimaa-

Tohtori Taweesin Visanuyothin, Center for Covid-19 Situation Administrationin eli CCSA:n tiedottaja ilmoitti 216 uudesta vahvistetusta Covid-19-tapauksesta tänään aamupäivällä Bangkokissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Hän vahvisti myös yhden lisäkuoleman, josta olimme raportoineet eilen, 47-vuotiaan Chonburi-naisen (joidenkin tietojen mukaan 49) Banglamungissa, jolla on diabetes ja jonka kerrottiin kieltäytyneen hoidosta Covid-19:n ja sairautensa vuoksi.

182 uutta tapausta oli kotimaisia, ja 32 oli siirtotyöläisiä asuntolaissa "kovan lukituksen" alla.

Meillä on erillinen raportti, jossa Chonburi-tapaukset vahvistetaan myöhemmin tänä iltapäivänä Chonburin kansanterveysosaston päivityksen jälkeen.

Thaimaassa on nyt ollut yhteensä 7,379 4,299 tapausta ja 3,016 XNUMX toipumista. Hoidossa/tarkkailussa on tällä hetkellä XNUMX XNUMX ihmistä, joista suurin osa on tohtori Taweesinin mukaan oireettomia tai lieviä. Thaimaassa on kuitenkin käytäntö, että kaikki oireettomat tapaukset on jätettävä sairaalaan tai vastaavaan tarkkailuun.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/