Opetusministeri määrää, että heidän lainkäyttövaltaan kuuluvat koulut suljetaan 28 korkean riskin Covid19-maakunnassa vähintään 31. tammikuuta asti

Bangkok, Thaimaa-

Opetusministeri Natthaphon Teepasuwan allekirjoitti määräyksen sulkea kaikki heidän lainkäyttövaltaan kuuluvat koulut 28 korkean riskin Covid19-provinssissa Thaimaassa, voimassa maanantaista 4. tammikuuta 31. tammikuuta.

Koulut siirtyvät verkko-oppimiseen, olemme kuulleet, että joidenkin opettajien on edelleen mentävä kouluun työn takia. Ota yhteyttä paikalliseen kouluun saadaksesi tarkat tiedot. Vaikuttaa siltä, ​​että tämä koskee kaikkia yksityisiä ja kansainvälisiä kouluja, mutta suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä paikalliseen kouluun ja selvittämään, mikä on tarkka suunnitelma. Se vaikuttaa myös "epäviralliseen" opetukseen, kuten tutoriin ja kielikouluihin.

Tämä sisältää Chonburi/Pattaya, mutta myös: Bangkok, Tak, Nonthaburi, Pathum Thani, Ayutthaya, Saraburi, Lopburi, Singburi, Ang Thong, Nakhon Nayok, Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Ratchaburi, Suphanburi. Prachuap Khiri Khan, Phetchaburi, Samut Songkhram, Samut Sakhon, Chachoengsao, Prachinburi, Sa Kaeo, Samut Prakan, Chanthaburi, Chonburi, Trat, Rayong, Chumphon ja Ranong.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/