Englantilainen mies selvisi asuntopalosta Jomtienissa kiipeämällä alas kuudennen kerroksen parvekkeelta, videolle

Jomtien, Banglamung-

Englantilainen mies selvisi hengissä kiivettyään alas parvekkeeltaan asuntopalon seurauksena tänä iltapäivänä (1. tammikuutast).

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Pisit Poonsap sai ilmoituksen Jomtienissa sijaitsevan asunnon tulipalosta kello 4.

Poliisi, palomiehet, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen palon palavan kuudennessa kerroksessa ja paljon savua.

Palon hallintaan meni noin 30 minuuttia. Huone vaurioitui pahoin.

Loukkaantunut mies, JOHN CHRISTOPHER CULLING, 50, Englannin kansalainen, oli saanut vain lieviä vammoja.

Hän kertoi poliisille: "Näin savua puhuessani puhelimessa lähellä parvekealuetta. Sitten tuli levisi hyvin nopeasti huoneeseeni, enkä päässyt sen läpi asuntoni ovelle. Kiipesin alas kuudennen kerroksen parvekkeelta ja putosin turvallisesti alle viidennen kerroksen parvekkeelle."

Järkyttävä tapaus tallentui kameralle ja löytyy tiktokista ja Facebookista täältä: https://fb.watch/2KZlBn05AV/

Hänet vietiin Banglamungin sairaalaan. Chonburin oikeuslääketieteellinen poliisi jatkaa tutkintaa palon syttymissyyn selvittämiseksi.

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.