Bangkokin pääkaupunkiseudun hallinto ottaa käyttöön rajoitukset ja sulkemistoimenpiteet useimmissa "korkean riskin paikoissa" tänään keskiyöllä

KUVA: Bangkokbiznews

Bangkok-

Sen lisäksi, että kolme piiriä siirtyy erittäin valvottuun asemaan josta kerroimme aiemmin tänään, poliisi everstiluutnantti Pongsakorn Khwanmuang Bangkokin pääkaupunkiseudun hallinnosta (BMA) ilmoitti, että Bangkok ryhtyy lisätoimenpiteisiin sulkeakseen ja rajoittaakseen korkean riskin paikkoja kaikkialla Bangkokissa keskiyöllä tänä iltana toistaiseksi.

Tämä tulee myös sen jälkeen, kun ilmoitettiin kaikkien Bangkokin metropolin hallintoon kuuluvien koulujen sulkemisesta vähintään tammikuun 17. päivään saakka.

Suljetuissa paikoissa on viihdepaikkoja (kuten baareja ja yökerhoja), vesipuistoja, huvipuistoja, leikkikenttiä, lasten leikkivälineitä markkinoilla, kirpputoreita, snookerpöytiä, pelihallipaikkoja, pelikahviloita, internetkahviloita, kukkotaistelupaikkoja ja muita eläinten taistelupaikkoja, päiväkodit ja lastenhoidot, nyrkkeilystadionit, kamppailulajikoulut, kuntosalit, hevoskilpailut, märkähieronnat (saippuat), hierontasalit, kaikki urheilustadionit, juhla- ja konferenssihuoneet, amuletti- ja uskonnolliset liikkeet, esikoulut, lasten kehityskeskukset, tatuointiliikkeet ja akupunktioliikkeet .

Tavaratalot ja ostoskeskukset saavat olla auki toistaiseksi tiukoin valvontatoimenpitein.

Ravintoloista keskustellaan huomenna Covid-19-tilannehallintokeskuksen (CCSA) kanssa, joka pyysi aiemmin tänään rajoittamaan riskivyöhykkeillä sijaitsevien ravintoloiden vain take away -mahdollisuutta. BMA on "huolissaan" tästä pyynnöstä ja sen taloudellisista vaikutuksista, ja se aikoo puhua siitä CCSA:n kanssa.

Nong Khaemin, Bang Phlatin ja Bang Khun Thianin piirit ovat erittäin valvottuja, ja niillä on myös tarkastuspisteitä alueella ja sen ympäristössä BMA:n mukaan.

BMA sanoi myös, että lisämittauksia voidaan toteuttaa viikonloppuna Covid-19:n hallitsemiseksi.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/