Kertomus pääministeri Prayutin vierailusta Pattaya Cityyn

Pattaya, Thaimaa-

Eilen, 30. joulukuuta 2020, Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha vieraili Pattayassa kiertueella karanteenikeskuksissa ja sairaaloissa ja antaa moraalista tukea paikallisille asukkaille, jotka olivat juuri joutuneet tuhoisaan tiukasti valvottuun asemaan, kun melkein suljettiin. kaikki tarpeeton liiketoiminta Banglamungissa ja Pattayassa.

Tämä tapahtui samana päivänä, kun Chonburi ilmoitti 108 uudesta Covid-19-tapauksesta, joista suurin osa liittyy joukkoon ihmisiä, joiden väitettiin pelaavan laittomasti.

Pääministeri Prayut saapui kello 2 Bali Hain laiturille yksityisellä helikopterilla, ja monet paikalliset asukkaat (naamareissa) tervehtivät häntä kiittääkseen häntä hänen vierailustaan ​​kaupungissa ja rohkaistakseen häntä. Hänen mukanaan olivat kenraali Anupong Phaochinda, sisäministeriö ja tohtori Taweesin Visanuyothin, Covid-00-tilannehallinnon keskuksen tiedottaja. Hänet tapasivat myös Chonburin virkamiehet, mukaan lukien kuvernööri ja Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume.

He vierailivat Grand Bella -hotellissa, jota käytetään karanteenikeskuksena Pattayalla, ja hotellin johto ja henkilökunta esittelivät heille tilat ja hoitostandardit. Paikalliset asukkaat tulivat pitämään kylttejä ja osoittamaan tukeaan, monet toivoivat pääsevänsä näkemään pääministerin.

Kenraali Prayut puhui lehdistölle ja kokosi virkamiehiä ja sanoi seuraavaa:

”Pattaya on maan matkailukeskus, ja se on tuhoutunut Covid-19-kriisin ja ulkomaisten matkailijoiden puutteen vuoksi. Olen tietoinen paikallisten asukkaiden ja yritysten omistajien tuntemasta tuskasta ja empatiaa tilanteestaan.”

”Pyydämme Pattayan asukkaita olemaan vahvoja ja kokoontumaan yhteen voittamaan tämän viimeaikaisen Covid-19-tartuntajoukon. Harjoittele sosiaalista etäisyyttä, pese kätesi, käytä Thaichanan lähtöselvitysalustaa ja käytä maskeja.

Prayut mainitsi myös erityisesti korruptioongelman, joka johti väitettyjen laittomien kasinoiden avaamiseen ilman sosiaalista etäisyyttä tai valvontatoimenpiteitä ja totesi, että tämä ongelma ratkaistaan, koska useat korruptoituneet virkamiehet ovat aiheuttaneet valtavaa tuskaa kaupungille kaiken kaikkiaan siirtyäkseen toiseen ajanjaksoon. rajoituksia ja toimenpiteitä.

Prayut vakuutti Pattayan asukkaille, että hän oli myönteinen tämän nykyisen rajoitusten kauden aikana, jotta tilanne saadaan hallintaan, ja pyysi yhteistyötä paikallisten yritysten omistajilta ja asukkailta sekä vaati rauhallisuutta ja yhtenäisyyttä. Kysyttäessä mahdollisista hätätoimenpiteistä kärsiville yritysten omistajille ja asukkaille, hän sanoi, että hallitus oli hyväksynyt useita pitkiä viikonloppulomia ensi vuonna ja että Pattayan kaupunki ja hallitus järjestävät useita festivaaleja ja tapahtumia, kun tilanne on hallinnassa kotimaan matkailun ohjaamiseksi Pattayaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/