Rayongin viranomaiset ilmoittavat tiukoista valvonta- ja valvontatoimenpiteistä kuudessa muussa piirissä, koska paikallisten Covid-19-potilaiden kokonaismäärä nousi tänä iltapäivänä 148:aan.

Rayong –

Rayongin viranomaiset ja kansanterveysviranomaiset ilmoittivat uusista korkeista valvontatoimenpiteistä neljässä muussa piirissä ja asettivat kaksi muuta piiriä tiukan valvonnan piiriin sen jälkeen, kun kotimaisten Covid-19-tapausten määrä lisääntyi nopeasti, kun 148 varmistettua potilasta liittyi suureen toiseen infektioryhmään, joka oli peräisin laiton uhkapelivarasto.

Näistä toimenpiteistä ilmoitettiin tänään iltapäivällä Rayongin kuvernöörin pitämässä lehdistötilaisuudessa.

Korkeat valvontatoimenpiteet ovat voimassa Ban Changin piirissä, Klaengin piirissä, Ban Khain piirissä ja Nikhom Phatthanan piirissä, kun taas kahta muuta aluetta, Pluak Daengin piiriä ja Wang Chanin aluetta, pidetään korkeimpana valvonta-alueena. Korkein valvonta-alue sijaitsee Mueangin alueella.

Koulut, palvelulaitokset, pubit, baarit, viihdekeskukset maakunnassa, hierontasalit, pelikeskukset, nettikahvilat, kauneuslaitokset, julkiset puistot, kirjastot, leikkikentät ovat kiinni seitsemällä alueella.

Myös ostoskeskukset ja vähittäiskauppa suljetaan, mutta supermarketit, apteekit ja muut tarpeet, kuten pankit, matkapuhelinliikkeet ja valtion virastot, pysyvät auki. Ravintolat ovat vain take away ja alkoholijuomien myynti paikassa on ehdottomasti kielletty.

Rayongin kuvernööri Channa Iamsaeng rohkaisi myös siirtotyöläisiä ja asukkaita olemaan matkustamatta provinssiin ja sieltä pois. Eri maakunnissa asuvia Rayongin alkuperäisasukkaita kehotetaan olemaan palaamatta maakuntaan uudenvuoden aikana.

Kuva: Dailynews

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.