Thaimaan kansanterveysministeriö ilmoittaa, että kaikki Covid-19-rokotetut ihmiset tarvitsevat edelleen XNUMX päivän karanteenia

Thaimaa-

Kansanterveysministeriö antoi tänään selkeän lausunnon Covid-19-rokotetuista ja Thaimaahan saapuvista ihmisistä.

Covid19-rokotteen saaneiden ihmisten on silti tehtävä täysi neljäntoista päivän karanteeni, tohtori Opas Karnkawinpongin, sairaudentorjuntaosaston pääjohtajan mukaan.

Syynä tähän on Opasin mukaan se, että ei ollut vielä selvää, pysäyttäisivätkö rokotteet Covid19-viruksen mahdollisen leviämisen ja miten WHO:n tai muiden organisaatioiden tieteellisiä tutkimuksia ei ole vielä tehty. Rokoteyritykset ovat ilmoittaneet olevansa "epävarmoja", estävätkö rokotteet kykyä tartuttaa muita, vaikka ne tarjoavatkin runsaasti suojaa rokotteen ottajalle sairastumasta vakavasti.

Tohtori Opas sanoi, että kansanterveysministeriö seuraa tilannetta ja tarkastaa tilanteen tarvittaessa, mutta toistaiseksi kaikki saapuvat tarvitsevat neljäntoista päivän karanteenin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/