Samut Sakhonin kuvernöörin Covid-19-koronavirustesti positiivinen, kansanterveysministeri luokiteltu riskiryhmään

Samut Sakhon –

Samut Sakhonin kuvernööri Wirasak Wichitsaengsi on osoittanut positiivisen Covid-19-koronaviruksen, kun taas kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul on luokiteltu korkean riskin ryhmään sen jälkeen, kun hän osallistui yhdessä kokoukseen maakunnassa eilen, CCSA:n tiedottaja Taweesin Visanuyothin vahvisti tänä aamuna 28. joulukuuta.

Monet kansanterveyssihteerit ja komitean jäsenet ovat nyt riskiryhmien joukossa osallistuttuaan eilen lyhyeen kokoukseen Samut Sakhonin sairaalassa kuvernöörin kanssa tunnin ajan, joista yksi oli varapääministeri ja kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul.

KUVA: Prachachat

Kokoukseen osallistuivat myös kansanterveyden kansliapäällikkö Kiartiphum Wongrachit ja tautientorjuntaosaston pääjohtaja Suwanchai Wattanayingcharoenchai. Tohtori Taweesinin mukaan kaikilla kokouksen osallistujilla oli tiettävästi koko ajan kasvonaamio.

Kansanterveysministerin kerrottiin antaneen negatiivisen ensimmäisen SWAB-testin, ja hän suorittaa tällä hetkellä paikallista karanteenia kotona 14 päivän ajan. Hän myös peruutti osallistumisen huomiseen hallituksen kokoukseen eristäytymisen vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.