Chonburin kuvernööri julkaisee määräyksen, jossa käsitellään Covid-19-varotoimia ja korkean riskin paikkoja

Chonburi-

Chonburin kuvernööri Phakarathorn Tienchai julkaisi tänä iltana määräyksen auttaa hallitsemaan Covid-19-koronavirusta Chonburissa, mikä ilmoitti useista kohteista.

Tämä on seurausta aiemmin tänään julkaistusta ilmoituksesta, että Chonburin alueella on ilmoitettu 22 uudesta Covid-19-koronaviruksen tartunnasta, jotka johtuvat suuresta ihmisjoukosta, joka pelaa uhkapelejä Rayongissa. Voit lukea siitä lisää täältä.

Ilmoitukset ovat seuraavat:

1. Kukotappelu on suljettu ja vastaavat laitokset.

2. Pubeissa, baareissa, karaokeissa ja vastaavissa saa olla vain istumista, syömistä ja juomista. Tanssia ei voi olla. Tilauksessa ei mainita nimenomaisesti elävää musiikkia tai esityksiä toisin kuin Bangkokin tilauksessa, vaikka tästä on vielä tulossa lisää tietoa. Paikka, joka yleensä tarjoaa pääasiassa seisomista, tanssia jne., voi mukautua varmistaakseen, että ne täyttävät standardit ja säännöt. Pattaya News toteaa, että on "epäselvää", mitä tämä tarkoittaa gogoille tällä hetkellä, ja Pattayan lainvalvontaviranomaiset ovat vierailleet laitoksissa eri puolilla kaupunkia tänä iltana kertoakseen heille säännöistä ja määräyksistä.

3. Yllä luetellut palvelupaikat on suljettava keskiyöllä. Pattaya News huomauttaa, että tämä on teknisesti laillinen sulkemisaika jo kuukausia, mutta joissain tapauksissa sitä ei ehkä ole valvottu tiukasti. On noudatettava tiukkoja Covid-19-toimenpiteitä, mukaan lukien Thai Chana -sisäänkirjautuminen, lämpötilatarkastukset, käsien desinfiointiaineet, maskin käyttö ja sosiaalinen etäisyys. Ne voivat kuitenkin olla avoimia.

4. Jos joku katsoo, että tapahtumapaikalla on suuri riski levittää Covid-19, hänen tulee ilmoittaa tapahtumapaikasta pikaisesti Chonburin tartuntatautikomitealle lisämääräysten harkitsemiseksi.

5. Jos on tarvetta järjestää laaja-alaista toimintaa, siitä vastuussa olevan henkilön tulee toimittaa suunnitelma ja syy piirin tautivalvontakeskukselle. Toiminnan tulee noudattaa kaikkia sairausmääräyksiä ja -suunnitelmia.

Thaimaan tilaus on alla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.25 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/