Rayongissa on nyt yhteensä 36 Covid19-tapausta, joista useimmat liittyvät laittomaan uhkapeleihin, Mueang Rayongista tulee tiukasti valvottu vyöhyke

Rayong-

Rayong Charnna Iamsaeng ilmoitti tänään 26. joulukuuta 27 uudesta Covid-19-tapauksesta provinssissa, jotka liittyvät eniten laittomaan uhkapelipesään, mikä kuvernöörin mukaan vaikeutti tapausten löytämistä ja jäljittämistä.

Kaikki tapaukset ovat Mueang Rayongin osa-alueella.

Tämä nostaa tapausten kokonaismäärän Rayongissa 36:een alkuperäisestä tapauksesta, joka ilmoitettiin ensimmäisen kerran 25. joulukuuta.

Tämän päivän 27 uutta tapausta jäljitetään ensisijaisesti yhdestä aikaisemmista vahvistetuista tapauksista, joissa Covid-19 on käynyt laittomassa uhkapeliluolassa. Charnnan mukaan tämä on vaikeuttanut testaamista, koska monet ihmiset pelkäävät ilmaantua peläten joutuvansa syytteeseen uhkapelaamisesta. Hän on vakuuttanut yleisölle, että maakunnan tautikomitea on huolissaan vain Covid-19:stä ja että vaarassa olevat voivat ilmoittaa, etteivät he kohtaa muita mahdollisia syytteitä.

Tapausten seurauksena Rayong on nyt katsottu erittäin valvotuksi alueeksi, joka on Covid-19-tilannehallintakeskuksen kehittämän uuden vyöhykejärjestelmän huipputaso.

Kuitenkin vain Mueang Rayongin osapiiri on tällä hetkellä erittäin valvottujen toimenpiteiden kohteena, kuvernööri vahvisti. Tämä sisältää koulujen, viihdepaikkojen, baarien, yökerhojen, ostoskeskusten, ei-välttämättömän vähittäiskaupan, kuten vaatekauppojen, kuntosalien, leikkikenttien, verkkokauppojen, hierontaliikkeiden ja muiden vastaavien paikkojen sulkemisen. Ravintolat voivat tarjota vain take away. Kaikki tapahtumat on peruttava. Tämä on voimassa maanantaista 28. joulukuuta. Sulkemisen odotetaan kestävän ainakin tammikuun 10. päivään.

Rannat pysyvät avoimina ja ihmiset saavat tulla alueelle ja poistua alueelta, kuvernööri lisäsi.

Chonburi, The Pattaya Newsin koti, on edelleen korkean valvonnan alaisena kahdella varmistetulla tapauksella.

Suurin osa Thaimaan uudesta tartuntaklusterista on peräisin suosituilta katkarapumarkkinoilta Samut Sakhonissa, joka on tällä hetkellä tiukan lukituksen alaisena yli tuhat tapausta, joista suurin osa on siirtotyöläisiä, vahvisti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/